Makna saka posisi positif lan posisi kuwalik saka Tarot "wong hanging", ing partner raos?

Card saka "wong hanging" tegesipun
profesional saka 3500 yen kanggo rejeki-teller lan kaweruh free kanggo cara

 

 

"The nggantung Man" ing posisi kuwalik, semangat poto-katresnan sing bakal nindakake kanggo partai liyane saka sing saka dhewe , pengabdian, Piece, kang tegese poto-kurban. Oalah, duwe nuduhake yen banyu mungsuh ing katresnan, nanging sampeyan bisa uga digandhengake karo poto-kurban iku, efforts kuwi lan raos mbobot sing diganjar liyawektu, pungkasanipun rasa seneng amba kanggo ngunjungi Aku kertu sing.

 

posisi positif saka "Man nggantung" posisi positif ndadekake pangert?n kanggo wong-wong karo rasa "wong sing wis dilereni soko tugas"

 

 

saka wong sing ngiro-iro, efforts saiki kang dileksanakake, sing diganjar ing mangsa cedhak iku tegese riko seneng gedhe. Ing katresnan, utawa ora mengkono kanggo wong, kaya iku migunani bener.

 

Apa temenan dening kertu iki, tinimbang sing saka dhewe sing raos sing diganjar sing bakal nindakake pihak liya, sawetara saka tumindak sing bakal nindakake kanggo partai liyane, ngandhut tansah aran seneng lan marem raos iku ora duwe.

 

Yen kertu iki metu, amarga bisa uga looking kanggo owah-owahan, sampeyan bisa uga pengin ndhukung ing sabisane. Panjenenganipun punika kita ngeweruhi kuwi ngarsane.

 

Contone, iya ora rakulino kanggo roso nemokake katresnan anyar mung nyuwil munggah karo Kano asli, utawa rakulino kanggo roso sing pungkasanipun njupuk mati kanggo katresnan anyar, utawa pungkasanipun misale jek kanggo nemtokake crita marriage lan wis dating tau, kanca saben liyane ana aku bisa dadi kasempatan kanggo njaluk digunakake kanggo wong lan pacangan teka sak kertu iki, amarga iku tandha yen wis rasa apik, iku apike kanggo pendekatan sijine kanggo kumpulan nasib.

 

"Man nggantung" raos sing mbalikke posisi wis wiwit tegese

 

_x000 posisi mbalikke saka D_ "The nggantung Man" wis, dadi adoh efforts Toka lan pengabdian bakal mungkasi ing gaweyan muspra, lan supaya adoh lan sing wis rampung ing samesthine, obah nasib menyang arah temen beda iku nuduhake manawa. Wiwit

 

raos kang pacangan utawa unrequited katresnan ana kamungkinan sing menyang liya iku kang, kang ora mbok menawa ora kasengsem ing katresnan iku saiki mung Mungkin. Nalika sampeyan ora pengin break hubungan saiki, amarga wis aman iku luwih apik ora kanggo kakehan mr?ntahak? katresnan, kang bakal dadi kanca sikap apik nalika tetep kadohan sethitik.

 

kudu tansah lokasi cedhak, iku apike kanggo ngenteni nasib aliran bakal ngganti.

 

Nalika posisi kuwalik iku metu saka "The nggantung Man", uga gaweyan utawa pengabdian pihak liya, iku penting kanggo reexamine kalem ing kahanan lan tujuan dhewe. Nggolek maneh ing sasi, sisih sing bisa dadi bayangan wis bisa nggambarake, iku ndad?kak? kanggo ngukir metu pasrahaken mangsa.