Makna saka posisi positif lan posisi kuwalik saka Tarot "abstinence", ing partner raos?

"Dhiri" posisi kuwalik saka makna
cara profesional saka 3500 yen kanggo rejeki-teller njaluk kaweruh free

 

 

iku salah siji ing Major Arcana saka kertu "abstinence" iku, sing iku stabil nuduhake. Stabil Toka nyimpen, nanging tegese yen kahanan wis digawe kuwat Manajemen, Toka iku bisa kanggo njaga kondisi Persahabatan apik ing katresnan, Persahabatan katon pratandha saka owah-owahan ing katresnan, sing uga klebu meaning seneng, kayata, iku fitur saka kertu iki.

 

ing aliran akeh dhewe bisa nindakake apa-apa kanggo meksa nasib, saiki Ora wis kedaden pangowahan dadi amba, iku ora ana tandha sing dumadi ing mangsa cedhak langsung, mbokmenawa makna dhiri wis makili . Yen

 

"abstinence" raos katelu

 

 

abstinence saka posisi positif wiwit tegese metu karo posisi positif, ing Kajaba iku, ing saiki lokasi sing kang tegese kahanan saiki stabil utawa dadi wong duwe kahanan iku asil kang becik, iku ateges sing kahanan rahayu karo gagasan lan pikirane sing wis ora owah. Ing katresnan

 

, amarga dheweke wis rasa apik banget, sampeyan bisa krungu kasempatan kanggo berkembang menyang katresnan nalika compressing jarak antarane wong sethithik. kertu iki bisa samesthine sing sesambetan karo wong iku kanggo kemajuan. Amarga dheweke ngrasa banget mulyo dadi karo sampeyan, iku apike kanggo musataken ing kanggo njaga stabilitas sawijining. Casual Miturut overlaying pendekatan, bisa uga ora becik iku pratelan saka wong. Yen sampeyan

 

"abstinence" ing posisi kuwalik raos partai liyane kang

 

 

abstinence posisi mbalikke wiwit tegese medal, utawa arep ing sumelang dhewe bab kahanan ing mangsa cedhak, kahanan lan pikirane iku nuduhake manawa ana kamungkinan sing bakal mendhung. Nganti kahanan stabil ana soko amba, kayata game-ganti, iku uga kahanan dados mboten stabil Ora, ora njaga koyo lanang, iku bisa dadi pesimis utawa dadi emosi. Sing

 

katresnan, ing pasuryan mung kanggo perjuangan lan kangelan, bisa dadi raos dadi ora ngerti. Sampeyan bakal aran kuatir lan impatience, supaya gampang dadi meneng, tanpa nliti kepengin weruh raos, luwih ing kadohan bakal apik. Toka dadi mentas dheweke bisa kanggo partai liyane dadi kuwatir bab, Toka bakal krungu ujar kayata kanggo disturb katentreman atine, sampeyan bisa duwe nomer kahanan. Yen posisi kuwalik saka

 

dhiri metu, tenang mangertos aliran nasib, iku penting kanggo tumindak ing diatur ing dhewe. Luwih iku okehe dibuwak, kayata kien lan kepinginan jagad iku, kanggo wis luwih gampang kanggo calmly ngerti aliran, lan ninggalake awak ing aliran nasib sampeyan bakal dijupuk menyang plus prilaku dhewe.