Makna saka posisi positif lan posisi kuwalik saka Tarot "sasi", ing partner raos?

Card saka 3500 yen kanggo makna
profesional rejeki-teller saka "sasi" posisi kuwalik lan kaweruh free kanggo cara

 

 

"sasi" iku, utawa negara psychological wis ora wavered ing ora stabil, ora rakulino kanggo raos positif iku tegese iku manggon gampang dadi pesimis lan kahanan. Utawa ora aran nyaman karo ora kelet kahanan ireng lan putih cetha, bisa dadi partai liyane saka kuatir Palimenganing lan kuwatir nalika wavers antarane pangarep-arep lan wedi ing tumindak, kahanan psikologis boten stabil ora kalem nyebar sakabehe ing atine .

 

kertu "Bulan" iku siji sing cenderung kedaden ing wektu kang wiwit pindhah ing arah saka nasib miskin saka aliran ing mangsa cedhak. Supaya dadi ora kanggo bisa nguntal ing aliran, kanggo mbusak unsur boten stabil ing atine dhewe, iku penting kanggo maneh arah. Yen sampeyan

 

mungsuh saka raos sing "sasi" saka posisi positif wiwit tegese

 

 

"sasi" medal karo posisi positif, jantung nuduhake kahanan ora kalem. Wedi lan kuatir, sumelang, utawa Wailing emosi wis nguwasani atine, utawa uneasiness disagreeable, sampeyan uga bisa aran foreboding.

 

dening pelabuhan marang wong raos negatif, utawa dipencet marang raos, nanging sampeyan bisa utawa Kangu 'lawan, tumindak kuwi bakal dadi Tsukihanashi adoh wong. Amarga negara stabil mental, tanpa stimulasi okehe raos, luwih apik kanggo nyelehake kadohan, sampeyan bisa njaga wong loro saka hubungan saiki.

 

ing cilik saka unrequited katresnan, iku positif ora uga nduwe negatif marang sampeyan. Amarga sampeyan ora bisa cocog raos saka partai ing kene malah yen pratelan ing negara stabil, mbah luwih kanggo ngempet saka pratelan ing. First, saka kalem kanggo njupuk ambegan jero, mbusak pikiran kang ala lan unsur boten stabil pesimis ing atine, ayo kang dadi kanggo njaga hubungan karo kang saiki. Kanggo sing

 

mbalikke Posisi "sasi" liya Yen raos partai liyane kang

 

 

nyongko "sasi" medal ing posisi kuwalik, malah ing kahanan saiki ana kahanan ora stabil lan semrawut, iku ateges sing pungkasan wis nyedhak.

 

kanggo ngatasi kahanan angel, banjur sing nunggu mangsa positif lan padhang, iku bisa sing bisa kanggo kasil ing tangan. Mungkin ana kasempatan sing roso iki kahanan kang ora tetep dadi kalem nganti banjur. Utawa aku ketemu raos yen katresnan unrequited, kayata tembung lan tumindak kang wis kula meksa nindakake perkara maneh, iku uga sing ditempelake prune raos dhewe.

 

kertu iki, nanging raos sing kudu ora ateges sing cocok kanggo sampeyan, kanggo kita tembung lan tumindak iku kanggo nggawe kesempatan kanggo mbusak raos.