Makna saka posisi positif lan posisi kuwalik saka Tarot "menara", ing partner raos?

Card saka "menara" 3500 yen kanggo makna
profesional rejeki-teller ing posisi kuwalik wis diarani minangka Tower (menara) ing cara

 

 

Inggris njaluk kaweruh free "menara" iku tembok gedhe ing ngarepe mripat iku nuduhake sing nyudhuk. Nalika Kertu iki metu, amarga apa apik wis samesthine kanggo kasil Gagal kanggo ora pindhah uga kanggo nyoba kanggo, iku bakal luwih supaya kanggo kaputusan wujud lan kaputusan ing katresnan.

 

contone, Toka ngakui unrequited katresnan kang, kayata nyoba alluding kanggo marriage lan pengin ngerti kang raos sing partner, tumindak kanggo bakal ngadhepi pancasan serius, kayata ganti aliran akeh nasib, wektu iki iku bakal paling kamungkinan ora bisa.

 

Nanging, ngandika saka sukses utawa yen kanggo procrastinate, amarga ora liya kok, ing wayahe, supaya kang uga nimbang menehi munggah iku sampeyan mikir lan aku bisa nyoba kanggo tantangan tanpa nyoba.

 

posisi positif saka raos partai liyane kang

 

 

"menara" sing mestine kanggo tegese posisi positif saka "menara" iku, bakal kahanan saiki macet, ing siklus negatif dadi meneng malah yen apa sing utawa sengaja njaluk, Tachihadakari tembok gedhe utawa alangan ing ngarepe mripate, utawa aran duwe pengarep-arep sing ora bisa nindakake apa-apa ing dhewe, nggantosi sing bakal kuciwa ing kuwi dhewe. Sing katresnan, rumiyin babras utawa ing tembung lan tumindak kang, kayata kang wis selingkuh, iku kamungkinan kedaden maringaken karo wong.

 

iku ngarsane sampeyan bab punika penting kanggo wong, utawa sing looking for fun apa liyane, iki wektu sampeyan are looking for soko beda. Mandhek dadi curiga kang raos ing cilik saka loro raos, wong cinta unrequited iku luwih apik kanggo metu kanggo ngakoni.

 

"menara" ing kertu raos mungsuh kang

 

 

posisi kuwalik wiwit ateges "menara", iku ateges sing ana tembok amba julang ing ngarepe mripat Ya sampeyan, nanging yen sampeyan padha metu ing posisi kuwalik tinimbang posisi positif kanggo nguripake status diblokir Happo kuwi, iku ateges sing aliran nasibe anyar wiwit.

 

pungkasan punika kahanan abot nglarani nganti iku, supaya pindhah menyang arah apik, sampeyan bisa uga pengin supaya awake menyang aliran.

 

ing katresnan, lakes liwat lan nuntut karo wong, kang raos tandha teka bali maneh kanggo Ex. Utawa dadi hubungan apik, kayata kadohan saka saben liyane nyedhaki langkah luwih, kita bisa nyana owahan ing kahanan seneng.

 

nampa aliran kuwi nasibe amba, dening nerusake sadurunge tanpa wedi saka owah-owahan, sampeyan bisa mbukak mbukak nganti nasibe anyar kanggo ngunjungi dhewe. Ing kasus-kasus iku, uncalan adoh dobel iku kuwi lan gegayuhanipun sing wis nganti banjur, ayo kang nyoba kanggo nampa ngarep kasunyatan mripat.