Betekenis van de positieve positie en het omgekeerde positie van de Tarot "duivel", de partner van gevoelens?

"Devil" van 3500 yen om de betekenis
professionele waarzegger van de "duivel" reverse positie ontvang gratis de methode van beoordelen

 

 

tarotkaart, is je hart gedekt door emoties, zoals verlangen en jaloezie dat de mens het vertegenwoordigt de daar situatie. Humans U kunt per ongeluk soms een massa van hebzucht, dat kan niet de situatie rustig worden rechter te worden, kan zij besluiten dat het resultaat de geest wordt gedomineerd om hebzucht en jaloezie.
kaart van
"Devil" is de voorstelling die in een dergelijke situatie geplaatst. Nooit, niet in ??n stuk met een goede betekenis, maar je kunt ook niet verwachten zeer goede resultaten in de omgekeerde positie in de juiste positie, afhankelijk van hoe de deal zou in staat zijn om de resultaten te schakelen. Dat

 

tegenstander van het voelen van de positieve positie van de "duivel" wordt verondersteld te betekenen

 

 

"duivel" is als je in de normale positie, de geest is niet rustig, worden gedomineerd door hebzucht betekent het vertegenwoordigt. Er zijn veel dingen te hebzucht, nooit heeft prachtig niet verlangen en jaloezie, angst, afgunst, trots, wanorde in gevoelens zoals Jashin van de geest, zelfs als wat is gewoon het gevoel Sakibashi' inactief geworden mogelijkheid zou hoog zijn.

 

In de liefde, ervaar je het passeren van een tegenstander om ongerust over te zijn, tegen mijn gevoelens zou worden gedrukt alleen maar om de tegenstander, last of werd gekraakt in hun relatie, ook is zo'n hun gevoelens voor de partner Er is ook een mogelijkheid dat wordt. Aangezien er een grote kans dat hun woorden en daden zal verdwijnen meer en meer van zijn gevoelens, en het is beter om te stoppen om te bekennen zijn onbeantwoorde liefde. Als u

 

"duivel" kwam naar buiten met een positieve houding, kalm te accepteren dat de situatie is niet erg goed, is het belangrijk om bewust te zijn van een zo objectief na te denken over de dingen. Omdat zijn gevoelens niet op zoek naar u, is het verstandig om een ??lot te wachten zal veranderen met behoud van zo veel mogelijk een bepaalde afstand.

 

van de "duivel" Als gevoelens van de andere partij

 

 

is het omgekeerde positie verondersteld te betekenen "duivel" kwam uit in de omgekeerde positie, tegen zichzelf, dat is gevestigd in nooit geen goede situatie, gemaakt om een ??situatie waarin ana?robe resulteert in wijzend betekent dat. In dit geval, als het mogelijk is om weg te gooien de verlangens en wereldse verlangens, maar je kunt omdraaien of kan de situatie te verbeteren, en in een staat van wordt gedreven door de hebzucht blijven, zal de situatie niet een nooit een goed resultaat zijn.

 

in de liefde, want zijn gevoelens zijn niet geschikt voor u, kan het nodig om te proberen zo'n romantische gevoelens, maar weg te gooien zijn. Mijn enige van de in uit tegen de tegenstander gevoelens wordt gedrukt zou de last voelen aan de andere partij, zal hij meer en meer uit de buurt van je wordt uitgevoerd.
Het werkt niet, zelfs als de wat er in deze periode, dan is dat omdat die worden bepaald door de stroming van grote lot, dat niet kan worden vervangen door jezelf, door het loslaten van hebzucht en emoties om het lichaam te laten stromen te verlaten, wordt de situatie te verbeteren je kunt wachten om.
U kunt wachten.
U kunt wachten.