Betekenis van de positieve positie en het omgekeerde positie van de Tarot "maand", de partner van gevoelens?

Kaart van 3500 yen om de betekenis
professionele waarzegger van de "maand" reverse stand en de vrije beoordeling te krijgen manier

 

 

"maand" is, of psychologische toestand heeft niet getwijfeld in niet stabiel, niet gewend aan positieve gevoelens het betekent dat het een verblijftijd gemakkelijk te pessimistisch en de situatie geworden. Of niet comfortabel voelen met duidelijke zwart-wit situatie niet vasthouden, kan het de andere partij van de bodemloze angst en zorgen, terwijl zwalkt tussen hoop en vrees in actie, instabiele psychologische situatie is niet de rust zal uitbreiden naar de volledige in de geest .

 

kaart van "maan" is degene die kan optreden bij het tijdstip waarop begint te bewegen in de richting van slechte lot van de stroming in de nabije toekomst. Om niet verzwelgen in de stroom, de onstabiele element dat in je eigen geest te verwijderen, is het belangrijk om de richting te herzien. Als u

 

tegenstander van gevoelens die "maand" van de positieve positie wordt verondersteld te betekenen

 

 

"maand" kwam naar buiten met een positieve houding, hart toont de situatie is niet rustig. Angst en bezorgdheid, zorg, of het gehuil van emotie heeft het verstand overheerst, of is onaangenaam onbehagen, kunt u ook het voorgevoel voelen.

 

door haven tegen hem negatieve gevoelens, hij of tegen je gevoel gedrukt, maar u kunt of Kangu' de tegenstander, een dergelijke actie zal Tsukihanashi ver hem geworden. Omdat mentaal onstabiele toestand, zonder stimulatie zoveel mogelijk zijn gevoelens, beter om een ??afstand te zetten, kunt u de twee mensen van de huidige relatie te behouden.

 

in het geval van onbeantwoorde liefde, is hij positief niet ook negatieve gevoelens tegen je. Omdat je niet kan worden aangepast aan de gevoelens van de andere partij in hier, zelfs als de bekentenis in een onstabiele toestand, grootvader is het beter om af te zien van de belijdenis. In de eerste plaats van kalm te diep adem te halen, verwijder de slechte gedachten en pessimistische instabiele elementen in het achterhoofd, laten we diende om de relatie met zijn huidige stand te houden. Voor degenen

 

positie van de "maand" betekent achteruit Als gevoelens van de andere partij

 

 

afgeleid "maand" kwam uit in de omgekeerde positie, zelfs in de huidige situatie was onstabiel en chaotische situatie, betekent dit dat het einde nadert.

 

om een ??moeilijke situatie te overwinnen, dan moet je wachten op een positieve en mooie toekomst, is het mogelijk dat het mogelijk is om te slagen in de handen. Misschien is er kans dat het gevoel was de instabiliteit wordt rustig tot dan. Of ik vond zijn gevoelens als onbeantwoorde liefde, zoals zijn woorden en daden is me mijn rug te duwen, kan het zijn dat wordt gehecht aan mijn eigen gevoelens te snoeien.

 

deze kaart, maar zijn gevoelens zijn per definitie betekent niet dat geschikt is voor u, voor ons zijn woorden en daden is om de kans om je gevoelens duidelijk te maken.