Betekenis van de positieve positie en het omgekeerde positie van de Tarot "lover", de partner van gevoelens?

Allegorie van de manier waarop

 

 

tarot krijgen 3500 yen gratis in betekenis getaxeerd
professionele waarzegster in de omgekeerde positie "lover" heeft Marseille versie en gewicht versie, zijn over het algemeen bekend aangetrokken tot diep gewicht versie liefhebber van de kaart is het Oude Testament van Adam en Eva, die heeft een motief zijn geworden. Het plafond kooi is de Aartsengel Michael, is onder haar Er zijn naakte mannen en vrouwen.

 

man heeft om een ??beroep op de liefde van een vrouw recht staren naar de vrouw, maar de vrouw wat de gevoelens van mensen kunnen accepteren, we hopen en willen de waarheid te staren naar een grote engel die is in het plafond horen .

 

bottom line van de aartsengel is me niets zei een oogje dicht, maar door de kleding van de rode veren en paars, is ge?nterpreteerd te zeggen: "Geloof in je gevoelens." Wat betekent dat de liefhebber van de kaart is de strijd verleiding, geeft vertrouwen in mezelf, passie, huwelijk en dergelijke. Als je

 

tegenstander van het voelen van de positieve positie van de minnaar het geacht wordt te betekenen

 

 

liefhebber van de kaart zich in de juiste positie, is een kans om in staat zijn om de juiste keuze en het juiste resultaat te kiezen. Kleding van de Aartsengel van rode veren en paars staat voor de pure gevoelens en rechte liefde, grote engel die eerlijk met je gevoelens voor liefhebbers volgen en om lief te hebben, vertelt het belang van vertrouwen aan . Mensen van beide ik denk dat lijkt de tijd die je besteedt met je partner nu koesteren.

 

huwelijk, enz. dan in het bijzonder na te denken over twee mensen van de toekomst, heb je de eerste verscheidenheid van dingen die ik wil twee mensen genieten. In het geval van de mensen van de onbeantwoorde liefde tegenstander die je misschien wel interesse zou in u. Het lijkt erop dat in de hoop dat het kan een leuke tijd door te brengen na te gaan met je mee.

 

je moet een duidelijke intentie om de tegenstander, meer tegenstander aan ons om je het gevoel aantrekkelijk laten zien, maakt het ook makkelijker vermenigvuldigd met de stem. Als we benaderen met eerlijke gevoelens, je de eerlijke Het is aan te bevelen, zodat je positieve het van ontvangen.

 

Als de andere partij gevoelens

 

 

minnaar van de kaart van de omgekeerde positie wordt aangenomen dat lover betekenen kwam uit in de omgekeerde positie zal niet zeggen dat geen andere resultaten, omdat ik denk dat rond gestroomd . In het geval van de twee ik denk dat mensen, de andere partij lijkt min of meer last van de relatie met je voelt. De wederpartij heeft secties die ik zelfs willen de relatie met u te elimineren. Als

 

als dan denk ik wil graag uw relatie te onderhouden, of praten met de andere partij is het tegenovergestelde effect sindsdien uitgegroeid gefrustreerd tegenstander. Gelieve hier te geven als horloge zachtjes tegenstander en geduld. In het geval van de mensen van de onbeantwoorde liefde lijkt niet te veel belangstelling over je hebt. Omdat kijken naar je met het gevoel dat ??n van de vrienden van het andere geslacht zijn vele, de eerste plaats, kijk dan opschieten als vriend.