Betekenis van de positieve positie en het omgekeerde positie van de Tarot "Death", de partner van gevoelens?

En in zekere zin

 

 

tarot tot 3500 yen over de betekenis
professionele waarzegger van de "Grim Reaper" reverse positie krijgt gratis taxatie uitkomt Grim Reaper, mensen die het gevoel de angst is niet ongebruikelijk. Echter, laten we ervan verzekerd zijn dat de Grim Reaper is op geen enkele wijze vertegenwoordigen de dood.
"Grim Reaper" in
Tarot, Toka tot een einde gekomen om dingen, betekent dit dat einde. In de stroom van het lot dat kan niet te doen door jezelf, als er ook het feit dat zijn verheugend situatie langs de bedoeling, dat is wat ook willen snel de situatie van angst en pijn te be?indigen.

 

Overlijden van kaarten, zoals voor alle omstandigheden, hebben we het gevoel dat naar een doel op de stroom naar een nieuwe richting te komen. Grote in de stroom, hun eigen wil en macht, maar de moeite waard als het wordt vaak niet eens dat het feit dat deze trend verandert, betekent ook dat het keerpunt is gekomen.

 

doorstroming van het grote lot, omdat je niet wie dan ook, in plaats van de strijd tegen het lot kan stoppen, om het lot te accepteren en verlaat het lichaam stromen, of probeerde te herori?nteren in dat, op zoek naar alle beschikbare draaien is het misschien goed om te hebben.

 

in het geval de andere partij gevoelens

 

 

Death kaart van een positieve houding wordt aangenomen dat de betekenis van "Death" is positief positie, het bezoek is een teken dat te bezoeken is een verandering in de status quo, die pijn of pijnlijk gevoeld betekent dat. Als

 

liefde, om zoals wanneer ze in zijn liefde, je kunt zelfs een profetie vast te leggen dat hij breken met haar heel misschien, was je de persoon die de geestelijke nood in een dergelijke zaak van haar man heeft geproefd, het zal ook worden gezien in de zin dat het einde komt aan de pijn.

 

Als deze kaart kwam, tot nu toe zijn gevoelens die je hebben geteisterd, het eindelijk laat zien dat terug te komen op het origineel. het lot Put bondgenoot, hier te leven met dankbaarheid rond heldere en weer zijn gevoelens snel.

 

in het geval de andere partij gevoelens

 

 

Doodkaart van het omgekeerde positie wordt aangenomen dat de betekenis van "Death" is het omgekeerde positie, betekent dit dat de look iets nieuws weg een stap verwijderd van de huidige je hebt. Als

 

liefde, misschien zijn gevoelens niet goed bij je past helaas. En kwam er een einde aan pijnlijke onbeantwoorde liefde, misschien kun je beter goed met haar ogen op een ander van het andere geslacht zijn, in een geval waarin er is dat ze pijn voelen in de relatie met hem, de herziening van de relatie zelf met hem beter om te herori?nteren het nieuwe leven is, is het misschien een pluspunt voor mij geworden.

 

ook in voor de status quo teneinde omgekeerde positie van de kaart niet meer, is geen verstandige keuze in een grote stroom van het lot. Controleer alle terug naar het beginpunt, we moeten worden omgeleid.
We nodig hebben.
We nodig hebben.