Betekenis van de positieve positie en het omgekeerde positie van de Tarot "keizer", gevoelens van de tegenstander?

"Emperor" reverse positie van betekenis
professional van 3500 yen gratis taxatie om plaats te

 

 

troon te krijgen in stout zittende keizer met waardigheid de waarzegster. Keizer lijden onder de kroon, de kant heeft een scepter. En een bol die de realiteit in de scepter, dat is het kruis, dat staat voor de geestelijke wereld is decoratief, omdat het is opgenomen in de hoogte van de ogen van de Scepter, om te kijken naar dingen in de keizer is altijd toekomstgerichte houding vertegenwoordigt, het is opgevat als een kaart die de leiders en vaderschap trekken de wereld met een sterke kracht. Keizer van de kaart is mannelijk, dominant, stabiliteit, vervulling, actie kracht, de autoriteit, verklaart dat geluk komt Hirake door agressief gedrag.

 

keizer van de kaart die de gevoelens

 

 

sterk leiderschap en de leiding van de persoon die je positieve positie wordt verondersteld dat de betekenis van de keizer als je een positieve positie vertegenwoordigt, in liefde worden geplaatst actief handelen dat twee mensen van de relatie verdiept in, of je zou kunnen denken aan vervulling.

 

het geval van beide Ik denk dat mensen tegenstander wil een agressieve liefde te leiden. Tegenstander is altijd denken van de liefde met u te goeder trouw in de positieve, want je moet ook hebben ingevoerd in een gezichtsveld aan een huwelijk, kan u wilt gaan uit naar de andere partij te vertrouwen. In het geval van de mensen van

 

onbeantwoorde liefde moet je me moeten reageren in goed vertrouwen tegen je. Aan de andere kant, het is een grote kans dat niet wordt gezien in de liefde object. En begon te corresponderen met de status quo, laten we er naar streven om te vertrouwen van de andere partij.

 

keizer van de kaart waar de betekenis van is "agressiviteit". We zullen de weg geleidelijk openen door gaat naar voren te geloven dat de andere partij niets te vrezen. Omdat de tegenstander is een man van leiderschap is klaar om stout, kunt u van mening bent gaan dating.
Als je
tegenstander van gevoelens

 

 

keizer om de positie van de keizer te keren wordt verondersteld te betekenen kwam uit in de omgekeerde positie, heeft de andere partij niet te steunen in goed vertrouwen met betrekking tot uw crisis Er zijn verzekeringen eigendom. Denk niet dat het huwelijk verliefd op je, ik wil niet om verantwoordelijkheid te nemen, is het waarschijnlijk dat aan het daten bent door inertie. Om

 

niet Kira gekookt houding omdat je de neiging om emotioneel te worden, de eerste plaats is het noodzakelijk om te kalmeren de emoties van elkaar om een ??afstand te houden.

 

wilt u misschien het afscheid op te lossen Als dat zo is dat betekent negatieve houding van de andere partij niet veranderen. In het geval van de mensen van de onbeantwoorde liefde oprecht reageren wij voor u, maar u bent waarschijnlijk worden bekeken vanaf boven je ding.

 

omdat het des te moeilijker het is uitgegroeid tot een relatie als ondergeschikten en leidinggevenden zich te ontwikkelen tot een romantische relatie zal zijn, zal het eerst komt noodzakelijk wordt om af te koelen om erachter te komen van de andere partij houding. Het wordt aanbevolen dat u probeert te benaderen op een moment.