Betekenis van de positieve positie en het omgekeerde positie van de Tarot "wereld", de partner van gevoelens?

Kaart van het "succes" is in de manier waarop

 

 

tarotkaart 3500 yen om de betekenis
professionele waarzegger van de "wereld" reverse positie ontvang gratis taxatie heeft een "wensvervulling", etc. zeer goede betekenis "wereld" is, zijn we bedoeld om te worden geleid tot het resultaat van de omstandigheden rond zijn bevredigend is in alle aspecten.

 

Hoewel deze kaart is degene die behoren tot de Major Arcana is het bekend om zijn hoogste niveau onder hen, die een goede betekenis heeft. Lee hoop en wensen uitkomen, is er een gevoel dat succes, maar omdat te nemen in de zin dat de uiteindelijke voltooiing, de ontwikkeling van de meer vooruit kan ook worden gezien als niet te verwachten.

 

positieve positie van de gevoelens van de andere partij

 

 

de positieve positie van de "wereld" wordt verondersteld om "de wereld" bedoel is, wat betekent dat je een positieve situatie kan bereiken om te overwinnen, totdat de strijd en ontberingen, de moeite deze bent u over. Als u een gelukkig, als de liefde huwelijk bedoel, ik zou kunnen besluiten om te trouwen tot dusver voorstel van hem dat we hadden is dating. Als

 

er geen huidige vriend persoon, dan is het misschien een noodlottige ontmoeting te spelen, zal de mogelijkheid dat de andere partij is een persoon van het lot niet te ontkennen. Persoon die hij bezorgd over in onbeantwoorde liefde zijn misschien dat hij vond dat de dingen die je moet een romantische gevoelens liefde, soms van hem onverwacht zou zijn bekend.

 

tot nu toe van de wensen en verwachtingen uitkomen in "de wereld", is het teken dat het mogelijk is om de beste resultaten die je hebt gewacht in mijn hoofd te krijgen. Omdat zijn gevoelens zijn op zoek naar u, om hem te worden bezorgd over de kans op succes zou zijn, zelfs als de aanpak van hun eigen land. Terwijl de uitgaven een leuke tijd met twee mensen, raden wij u aan de afstand te verkleinen.

 

tegenstander van de gevoelens die de omgekeerde positie van de "wereld" wordt verondersteld te betekenen

 

 

"wereld Als het veld "is van de omgekeerde positie, het naar de strijd en inspanningen, betekent dat je compleet zou zijn in het ongewisse moeilijk om te zeggen dat bevredigend.

 

huwelijk zal een voorstel van niet serieus tegenstander gedacht, of erger nog gemakkelijker geaccepteerd, in een plaats genaamd huwelijk minnaar en na ??n stap, zoals problemen wordt betrokkenheid elimineren gebeurt zijn, nooit de voorkeur Het betekent niet dat resultaat. Aangezien

 

zijn gevoelens waarschijnlijk worden gericht op de andere, hun relatie is het verstandig om de huidige status te behouden. Het is goed om hard te gaan zelfs bekennen, zijn triviaal als de mensen van de twee gevoelens niet kan ook een gevecht afscheid bij de kans. Om de doorstroming van het lot te veranderen, streven ernaar om de status quo te handhaven, raden wij je kijkt naar de situatie met de hoogste prioriteit aan zijn gevoelens.