Betekenis van de positieve positie en het omgekeerde positie van de Tarot "vrouw paus", de partner van gevoelens?

Noble vrouw, gekleed in een witte sluier in de voorkant van de zuil die werd getekend als een "vrouw paus" pijler gevestigd op de methode

 

 

B krijgen getaxeerd 3500 yen gratis in betekenis
professionele waarzegster in de omgekeerde positie en J het is een cijfer dat zit de vrouw paus van de tarotkaart. B is de "Boaz (donker)", J wordt gezegd dat een maagdelijke dat voor het geestelijken dragen vertegenwoordigt de "Yahin (licht)", de witte sluier bevestigd betekenen. Omdat de vrouwen in de

 

Katholieke is het onmogelijk om meer hoge posities priester te worden, heeft deze vrouw werd ge?nterpreteerd als de anti-paus. De hand van dat je het Oude Testament genaamd "TORA", deze vrouw is opgevat als een hoge mate van kennis, vrouw paus en de kaart die kennis en de adel, integriteit vertegenwoordigt, en scherpzinnigheid het is geweest.

 

positieve positie vrouw paus is een partner van gevoelens

 

 

vrouw Pope verdacht van wat wordt bedoeld met intelligentie, toen hij verscheen in een positieve positie, helder, gelukkig, zoals de gemoedsrust, de intellectuele voldoening als de sfeer gelieve beschouwd te hebben. Tegenstander van de gevoelens van toen de vrouw paus kwam met een positief standpunt heeft beschouwd als een zeer intelligent persoon je ding. Ik wil in de nabijheid van spreken, we aarzelen en het hoofd ontoegankelijk een goede.

 

tegenstander in het geval van zowel de gedachten van de mensen om je spullen te vertrouwen, we erkennen dat het een zeer veilig te Tsukiaeru mensen. Dan neem een ??merkbare actie, met het gevoel dat willen langzaam samen door te brengen, lijkt het voor degenen die rustig door te brengen door twee mensen de voorkeur geven. Daarom is het huwelijk wens is nog steeds niet goed, ik hoop en ik wil hun relatie koesteren.

 

het geval van de mensen van onbeantwoorde liefde is er waarschijnlijk verward met trots te zijn hoog mensen je spullen. Omdat we dachten dat het moeilijk om te praten en intelligent, probeert u meer Frank te spreken met de andere partij, probeer te streven to'll de drempel voor de tegenstander te verlagen. Van de meer twee mensen zo ja Afstand krimpt.
is
vrouw Pope van de gevoelens van de tegenstander

 

 

vrouw intellectueel en intelligent imago Paus omgekeerde positie wordt verondersteld te betekenen, maar het zal eerder tot een vijand wordt om de positie te keren. Hysterie en paranoia, zoals prikkelbaarheid, zoals wantrouwen, is het omgekeerde positie van de vrouw paus van kantelen wordt gedacht aan erger. Of voel me ongemakkelijk tegenstander tegen hun eigen woorden in het geval van beide Ik denk dat mensen, of er is een risico dat het gevoel een beetje ana?robe uw hysterie.

 

voorzichtig om de partner om de woorden te vertrouwen om niet te onbegrip en wantrouwen wekken bij de andere partij, geef als stand. In het geval van de mensen van de onbeantwoorde liefde mag ik niet geloof in de liefde gericht op uw dingen. Aangezien uw scherpzinnigheid is een groot risico dat wordt weerspiegeld in de zelfzuchtige in een seksuele partner, doe staking een vriendelijke sfeer altijd in contact met een glimlach.