Betekenis van de positieve positie en het omgekeerde positie van de Tarot "Rad van Fortuin", de partner van gevoelens?

Number "Rad van Fortuin" in het "lot van het wiel" 3500 yen om de betekenis
professionele waarzegster in de omgekeerde positie ontvang gratis de methode van beoordelen

 

 

tarotkaart, bent u in een kaart die behoren tot de Grote Arcana, verbonden aan de kaart Het zal 10 zijn. In het midden van de kaart, zijn getekend een grote cirkel, zoals een afbeelding van het lot, is het symbool voor het lot dat de persistentie en de frequentie representeert.

 

Deze kaart, wat betekent dat een groot lot en verandering aan te kunnen passeren om te voorkomen dat door uzelf. Sommige dat het lot en de verandering van de straat, die op uw eigen bezoek was verwacht, soms gebeuren dat was helemaal niet de bedoeling te verwachten zou erg moeilijk zijn. Sinds

 

een manifestatie van zijn eigen de stroom van grote lot dat kan niets doen is nadert, kan het zijn dat belangrijk is voor de voorbereiding van de geest om het lot te accepteren.

 

Als de wielen van de gevoelens

 

 

lot van de persoon wordt u positief standpunt aangenomen dat de betekenis van "Rad van Fortuin" was een positieve houding, het lot is om aan te geven dat het beweegt in de richting die bevredigend is voor u kunnen zijn u. Je zult soms leiden tot de verwachte resultaten dat het de andere partij en in feite zowel de gevoelens van onbeantwoorde liefde, is er mogelijk zijn bekentenis van de andere partij zich niet bewust was van alleen met vrienden tot dan toe.

 

in termen van positieve verandering voor mij, het is een prachtige ontmoeting kan waarschijnlijk worden verwacht. Wie zal er zorg voor mij betekent niet noodzakelijk dat is me bewust van mezelf, het lot omdat u niet geconfronteerd met een pluspunt voor mij, is het een goed idee om de moed te hebben vragen aan de gevoelens van de andere partij. Zelfs als voor de inzet, en uiteindelijk is het lot dat hij gelukkig kan worden.

 

bij geluksrad positief positie, is het noodzakelijk om zich dragen aan de stroming van het lot. U kunt krijgen strekte een hand Als u denkt dat de kans, elke dag een rustig gevoel aan de rand van een partner geloven Laten we door te brengen. Sinds de godin van het lot is zeker van mij aan u glimlacht.

 

geval stuur van gevoelens

 

 

lot van de persoon die je positie achteruit wordt aangenomen dat de betekenis van "Rad van Fortuin" is de omgekeerde positie, in een lot dat niet kan worden gewijzigd, niet de definitieve faced mogelijkheid dat het resultaat niet een hoog zal betekenen. Of haar aankoop aan de andere partij te worden bezorgd over, of al betrokken, kan er nog het feit dat misschien de getrouwde persoon.

 

Daarnaast, of erger afstand wordt veel door het passeren van of problemen met de andere partij, kan dit resulteren in de overbrenging naar de verre in verband met deze werkzaamheden.

 

bij het naderen is niet blij flow voor mij is, zal worden in meer en meer ongelukkig richting stroomde en overgave aan de stroom. Exit uit de stroom zo snel mogelijk door de re-setting van het doel, in staat zal zijn om het lot van hun eigen land weer op te bouwen.