Betekenis van de positieve positie en het omgekeerde positie van de Tarot "dwazen", de partner van gevoelens?

In de "dwazen" reverse positie betekent
professionele waarzegster in de weg

 

 

tarot waarzeggerij krijgen getaxeerd 3500 yen gratis kaart, de 0-de kaart van de "dwazen", zijn getekend reizigers en witte hond u. Omdat slechts een bewegend persoon in twee?ntwintig Grote Arcana van de kaart is een kaart die is getekend, zou het een heel bijzondere aanwezigheid van de kaart te zeggen. Onder de reiziger is wit zon gekleed als een clown, een staaf die een kleine bagage verbindt met de rechterhand, de linker hand met een witte roos, het is getekend hoe het lopen naar boven.

 

rijrichting van de reiziger is uitgegroeid tot een klif, alsof het vertellen, is een kaart die witte hond jaagt achter. Er is een gevoel dat beter of slechter mezelf binnenkort.

 

dwazen tegenstander gevoelens

 

 

deze kaart van een positieve positie wordt verondersteld te betekenen vertegenwoordigt de schijnbaar roekeloze look voor actie, vet, als de kaart kwam uit in de normale positie, de meer vrije tijd want willen genieten lijkt partner van de echte bedoeling zijn. In het geval van zowel ik denk dat de mensen, zal je tegenstander de gezelligheid van de relatie tussen u voelt, lijkt het niet om nog zoals getrouwd denken. Sinds

 

lijkt te willen koesteren de tijd dat je samen doorbrengen dan het, u is het beter om het gedrag te voorkomen, zoals aan de andere partij te binden. Als het om zo in contact met de andere partij in de zuivere gevoelens van de tijd ontmoette ik dan, kunt u meer twee mensen van de relatie te verdiepen. In het geval van de mensen van de onbeantwoorde liefde, zal de andere partij te vertegenwoordigen dat het niet op de hoogte van u als het andere geslacht.

 

om een ??blik op jezelf als het andere geslacht aan de andere partij te hebben, is het belangrijk om eerst te proberen te agressief beroep doen op hun aanwezigheid. Omdat dwazen hebben de neiging om te worden aangetrokken tot gedurfde actie en innovatieve idee?n, partner Let's vrijmoedig bewegen to'd zeggen dat het er zorgen over jou te zijn. Echter, voor de gek houden omdat je de gebonden haat, vermijd kampen de aanhoudend is.
_x000D Gooi de stereotypen van maximaal _ nu, is het belangrijk om op te treden te laten voelen. Als u

 

gevoelens

 

 

gek van de persoon die je dwazen van het omgekeerde positie wordt verondersteld te betekenen kwam uit in de omgekeerde positie, de andere partij is de geest van hier niet ruw staat. Alles of zelfs dacht ik lastig, of verdwenen ongeduldig gelegen in het frustrerend staat die niet een nieuwe start snijdt. In achteruit zelfs voor de liefde voor het, ik wil niet te verschijnen in een nieuw gedrag, denk ik zelfs willen oplossen van de zaak ernstiger de relatie. Als

 

als dan je wilt dat de relatie met de andere partij te overleven, is het beter hield een kleine afstand met de tegenstander. Als u bezorgd bent dat het plaatsen van de afstand met de andere partij van tijd tot tijd om een ??stimulans te geven, dus houd het verankeren van de belangen van de andere partij. In het geval van de mensen van de onbeantwoorde liefde lijkt het niet om een ??relatie tegen u zijn. Aangezien het waarschijnlijk is dat er afzonderlijk favoriet kind, zou het beter zijn om te denken dat er geen pols.