Betekenis van de positieve positie en het omgekeerde positie van de Tarot "tank", de partner van gevoelens?

In de "tank" reverse positie betekent
professionele waarzegster tot 3500 yen Gratis schatting om plaats te

 

 

Marseille versie van de tanks van de kaart te krijgen is getekend jonge koning over de tank. Lijden aan een gouden kroon, maar de jonge koning het dragen van de armor uur in de manier waarop de rand van het uitvoeren van de tank, de wielen Je hebt zijwaarts geweest, aangezien de twee honden van het paard heeft geen teugels, in hoofdzaak in de tank hoeft niet waarschijnlijk run.

 

Maar de jonge koning uit het gaat erom hoe je niet gevraagd te maken over zo'n ding, de jonge koning is een zeer onvolwassen persoon, het is uitgelegd dat er een grote kans dat een soort van conflict haven. In plaats van de jonge koning krijger in het gewicht versie zijn rijden op de tanks, het is twee honden van het paard wordt twee honden van de Sphinx, maar het is het conflict alvorens actie te ondernemen op dezelfde manier aan te geven. Maar als je

 

tanks van de tegenstander gevoelens

 

 

tanks van de kaart van een positieve positie wordt verondersteld te betekenen kwam naar buiten met een positieve positie is in een moeilijke situatie, waardoor het agressieve gedrag door middel van het geloof als je gaat, het vertegenwoordigt, dat het mogelijk is om een ??zeker goede resultaten te verkrijgen. In het geval van de twee ik denk dat mensen, heeft de andere partij dacht dat het zou zeer aangenaam een ??relatie met je. Wat is er de nadruk op de relatie met je dan, niemand lijkt te zijn je relatie overweegt ook het huwelijk geweest.

 

je wilt en voor altijd om samen te zijn, met het gevoel dat ik wil praten, want het is het gevoel dat ze erg agressief met betrekking tot de relatie met u, zal je er prima en heeft gehandeld in overeenstemming met de tegenstander. In het geval van de mensen van de onbeantwoorde liefde partner is in de staat die op zoek zijn naar een partner willen houden.

 

sindsdien is uitgegroeid tot agressieve toestand met betrekking tot lief te hebben over "Ik wil kennismaken met leuke mensen, zelfs gaan! overal in om te voldoen aan", zal impliciet kunnen proberen om een ??beroep op zijn tegenstander . Zodat de andere partij lijkt te zijn fascinerende mensen die je, kijk je een beroep doen op hun eigen polijsten Alstublieft.

 

tegenstander van de gevoelens die de omgekeerde positie van de tanks wordt verondersteld te betekenen

 

geval
tanks van het omgekeerde standpunt is dat het resultaat haasten blijven onrustig, niet langer alleen slecht resultaat, te pessimistisch chillin, verklaart dat emotioneel naar de andere. In het geval van beide denk ik mensen tegenstander Ik denk dat het belangrijk ding van je, maar kreeg Sakibashi' just gevoelens, het vertegenwoordigt de staat kan de actie te ondernemen, zoals het denken. Als

 

u de relatie met de andere partij te behouden, geef horloge zachtjes tegenstander. In het geval van de mensen van de onbeantwoorde liefde zijn er tekenen van bewustzijn om andere dingen geconcentreerd zijn dan de liefde. Probeer eerst contact als een vriend, laten we wachten tot wanneer de tegenstander verandert in liefde mode.