Betekenis van de positieve positie en het omgekeerde positie van de Tarot "opknoping man", de partner van gevoelens?

Kaart van de "opknoping man", wat betekent
professional van 3500 yen naar de waarzegster en gratis taxatie om plaats te

 

 

"De gehangen Man" krijgen in de omgekeerde positie, de geest van zelf-liefde die zal doen aan de andere partij dan die van hun eigen , toewijding, is een stuk, wat betekent opoffering. Hoe dan ook, hebben aangegeven dat de wateren tegenstander is in de liefde, maar je zou ook geassocieerd met zelfopoffering er in zit, deze inspanningen en toegewijde gevoelens zijn een dag beloond, uiteindelijk mijn grote geluk om het te bezoeken ik kaart die.

 

positieve positie van "The Gehangene" positieve positie is zinvol voor mensen met gevoelens "een man die heeft opgeschort"

 

 

van de persoon die u raden, inspanningen die momenteel wordt uitgevoerd, worden beloond in de nabije toekomst Het betekent dat een groot gelukkig bezoek. In de liefde, of niet te doen voor hem, zou willen is dat hij bruikbaar waar zijn.

 

Wat wordt bedoeld met deze kaart, in plaats van die van hun eigen dat de gevoelens worden beloond, dat voor de andere partij zal doen, een deel van de actie die zal doen aan de andere partij, bevat altijd het gevoel blij en tevreden met gevoelens Het hoeft niet.

 

Als deze kaart naar buiten kwam, omdat hij misschien wel op zoek naar een verandering, kunt u willen steunen zijn in zo dicht mogelijk. Hij is ons opgevallen zoals uw aanwezigheid.

 

Bijvoorbeeld, wist hij niet gewend aan het gevoel van het vinden van een nieuwe liefde net uitgemaakt met de originele Kano, of gewend aan het gevoel dat eindelijk vertrekken naar een nieuwe liefde, of werd uiteindelijk lijkt het verhaal van het huwelijk te bepalen en hij is dating ooit, vrienden elkaar was, was ik misschien een kans om te wennen aan hem en liefhebber komen rond deze kaart zijn, want het is een teken dat hij heeft u een goed gevoel, is het een goed idee om de aanpak te maken aan het lot bondgenoot.

 

"The Hanged Man" van de andere gevoelens die positie te keren wordt verondersteld te betekenen

 

_x000 Reverse positie van D_ "De gehangen Man" is, tot nu toe Toka inspanningen en toewijding zal eindigen in een vergeefse poging, en tot nu toe en dat hij heeft gedaan van de verwachte, beweegt het lot van een geheel andere richting betekent dat. Sinds

 

zijn gevoelens geliefde of onbeantwoorde liefde is er een mogelijkheid dat tegen het elders is dat hij, doet hij niet misschien niet ge?nteresseerd zijn in de liefde is nu heel misschien. Als je niet wilt dat de huidige relatie te breken, omdat het veilig is het beter niet te veel liefde heeft geoordeeld dat hij een goede houding vrienden zouden zijn, terwijl het houden van een beetje afstand.

 

altijd nauwe locatie te hebben, is het een goed idee om te wachten met het lot van de stroom zal veranderen.

 

Wanneer de omgekeerde positie van "The Hanged Man", evenals inspanning of toewijding voor de andere partij, is het belangrijk om de rust opnieuw te onderzoeken de situatie en hun eigen doel. Terugkijkend op het verleden, het deel dat reflectie kan zijn is in staat om na te denken, het leidt om uit te spitten het lot van de toekomst.