Betekenis van de positieve positie en het omgekeerde positie van de Tarot "Keizerin", de partner van gevoelens?

In de "keizerin" reverse positie betekent
methode 3500 yen een professionele waarzegger ontvang gratis taxatie

 

 

dezelfde tarotkaarten, terwijl die een vrouw paus is geestelijk hoog maagd, de keizerin is liefde vol, is het geweest om de moederlijke afbeelding die genade brengt vertegenwoordigen. Lijden onder de kroon, met een schild dat beeld van het personeel van een bisschop en de adelaar zijn getekend, is een kaart die wordt getrokken keizerin zitten comfortabel op de troon.

 

zitten troon, omdat het lijkt op een keizerin van de vleugel, wordt gezegd dat het spirituele element te hebben verborgen, is een kaart die een beeld als een levenskracht of moeder godin van de uitbundige vertegenwoordigt . Dat ding uit de keizerin van de kaart is de moeder en tolerantie, vrouwelijke charme, de vorming van het huis, liefde, vertegenwoordigt en welvaart. Als u

 

Keizerin van de andere gevoelens die positieve positie wordt verondersteld te betekenen

 

 

Keizerin van de positieve positie kwam, verklaart u dat u zich in een zeer stabiele geest. Empress is met uitzicht op de wereld in de manier waarop een brede geest die lacht en zitten comfortabel, omdat we de situatie waarin je tevreden bent te vertegenwoordigen, in het geval van beide Ik denk dat mensen zijn als dezelfde tegenstander ik koester over jou het vertegenwoordigt dat.

 

genieten samen met eventuele ook partner in kleine dingen, omdat het de waardering of mogelijke relatie vertegenwoordigt, neem dan eens zonder een glimlach om te koesteren in deze toestand tegenstander. In het geval van de mensen van de onbeantwoorde liefde, zal de andere partij niet het gevoel dat het comfort tegen je. Ik geloof dat kan worden uit te gaan met u, maar in een toestand dat maakt de actie vanuit hun eigen niet Okose.

 

U hoeft niet op te treden in een haast, maar praten om te lachen en te ontspannen, kunt u proberen om een ??sfeer die lijkt erop dat de partij is comfortabel toeslaan. Dating Ook is het een goed idee om te zien agressief uitgenodigd.

 

partner gevoel omgekeerde positie keizerin wordt verondersteld te betekenen

 

 

Emotionele Als de keizerin kwam uit in de omgekeerde positie, ijdelheid, emotionele instabiliteit, zie parameters zoals luiheid. In het geval van beide Ik denk dat mensen, is er een mogelijkheid dat de andere partij niet tevreden is met de status quo. Recall ontmoet opgewonden toestand van de tijd tegenstander in contact met verse houding, dan kunt u om zo de tegenstander te behagen.

 

het geval van de mensen van onbeantwoorde liefde heeft momenteel geen een goede indruk tegen je. Denk je niet nemen, zoals weerspiegeld in het speerwerpen actie tegen de andere partij? Jaloezie van de andere partij proberen te onthouden, laten we proberen te benaderen vanaf op een gegeven moment. Vanuit de situatie is veranderd, maar we raden dat u probeert te benaderen aan de andere partij, indien een dergelijke situatie niet verandert, want je zal betekenen dat de relatie met de andere partij niet vooruit, kijk voor de volgende tegenstander opgeven het is misschien moeilijk.