Betekenis van de positieve positie en het omgekeerde positie van de Tarot "Paus", de partner van gevoelens?

Pope bent u in het centrum is de "paus" van de manier waarop

 

 

Paus krijgen 3500 yen gratis getaxeerd in betekenis
professionele waarzegster in de omgekeerde positie card, twee mensen van de geestelijkheid in de voorkant van de paus, en achter de paus twee een van de pijlers werden ge?nterpreteerd als het getal "5". Paus uit het feit dat ook de geestelijke wereld regeren, in tegenstelling tot de keizer, of om de dingen in een religieus standpunt te bepalen, u of maakte een oordeel.
van het feit dat
vrouw de paus en in tegenstelling tot boeken (TORA) en hoogleraar ethiek en moraal aan de mensen door zijn heiligheid, onafhankelijk van het boek, wat trok het vertrouwen en respect van de omgeving van Pope functie niet hebben zou ik zeggen.

 

Pope van de kaart is op zichzelf barmhartigheid, respect, vriendelijkheid, mededogen, zelfvertrouwen, zoals de naleving van discipline en dergelijke, om goed te horen de stem van de mensen in de buurt, betekent dit dat het een aanwezigheid die wordt vereerd door de mensen.

 

paus tegenstander gevoelens

 

 

paus kaart van een positieve houding wordt aangenomen, dat wil zeggen om dingen te zien in een breed gezichtsveld en rust als je een positieve houding houding te krijgen, is een punt om een ??goede doorstroming te grijpen je hebt. In het geval van de twee ik denk dat mensen moeten een goede je relatie te hebben. Velen, vertegenwoordigt de staat waarin de gestage twee mensen van de relatie begonnen met uw relatie vordert een matchmaking zijn.

 

ook zijn zegen uit de omgeving, in veel gevallen van deze paus van de kaart, wordt de andere partij denkt dat de relatie met u te koesteren, willen we nog te verdiepen houden vanaf nu. Dus om de tegenstander te koesteren, wat kan blijven vertrouwen in relaties is de actie die moet worden genomen door de beide vinden een persoon.

 

het geval van de mensen van onbeantwoorde liefde, misschien wel de andere partij is zeer vertrouwd voor u, voel het comfort dat je in sommige gevallen, zoals een broer en zus relatie. In goed vertrouwen en daarmee voldoen aan de ontwikkeling van een liefdesrelatie, zal het de resultaten die een goede indruk kan brengen en brengen de gevoelens van de andere in keurige houding.

 

achterzijde van de paus Gebonden en wantrouwen in het geval van de omgekeerde positie van de gevoelens tegenstander

 

 

Paus waarvan de positie wordt verondersteld te betekenen, moet je voorzichtig zijn, omdat het zo'n vertegenwoordigt als zelfingenomen. In het geval van beide denk ik mensen misschien wantrouwen hebben tegen je. Onlangs niet doorspekt woorden als schadelijk zijn voor de egocentrisch gedrag en partner? Eerste opnieuw hun houding, probeer te corresponderen in goed vertrouwen ten opzichte van de andere partij. Het nemen van de afstand tussen de

 

partner, is het ook belangrijk om de gevoelens te kalmeren. Mensen van de onbeantwoorde liefde, kan de partner niet over de romantische gevoelens tegen je. Probeer in contact al enige tijd van de situatie, zolang als het gebrek aan vooruitgang in de relatie, is het beter om eerlijk te proberen op zoek naar de volgende tegenstander, kunt u verfrissende ook hun gevoelens.