Betekenis van de positieve positie en het omgekeerde positie van de Tarot "toren", de partner van gevoelens?

Kaart van de toren "" 3500 yen om de betekenis
professionele waarzegster in de omgekeerde positie is als de Tower (toren) op een manier

 

 

Engels ontvang gratis taxatie "tower" een grote muur aan de voorkant van het oog bedoelde betekent dit dat je geconfronteerd wordt. Als deze kaart naar buiten komt, want wat goed zal naar verwachting resulteren in het feit dat niet gaan ook om te proberen, is het beter om te voorkomen dat een belangrijke beslissing zou zijn en de beslissing is in de liefde.

 

bijvoorbeeld Toka bekennen zijn onbeantwoorde liefde, zoals proberen een verwijzing naar het huwelijk en willen weten zijn gevoelens aan het daten, actie te worden geconfronteerd ernstige beslissingen, zoals het veranderen van de grote stroom van het lot, dit keer Het zal zeer waarschijnlijk niet werkt.

 

Echter, spreken van een succesvolle of uitstellen, omdat er geen manier is de reden waarom, op dit moment, laten we ook rekening houden met het opgeven van de dingen die je denkt en ik zou kunnen proberen aan te vechten zonder vorm van proces.

 

positieve positie van de gevoelens van de andere partij

 

 

"toren", dat wordt verondersteld om de positieve positie van de toren "" bedoelen is, zou de huidige situatie vast te zitten in een negatieve cyclus inactief te zijn, zelfs als wat je of per ongeluk, Tachihadakari een grote muur of een obstakel in de voorkant van de ogen, of voelen zich gefrustreerd dat je niets kunt doen op zijn eigen, verklaart dat zou teleurgesteld zijn in dergelijke mezelf. Dat is liefde, diep gekwetst of in zijn woorden en daden, zoals hij een affaire heeft, is het waarschijnlijk optreden passeren met hem.

 

is de aanwezigheid je belangrijkste is voor hem, of op zoek bent voor de lol niet meer, is de tijd die u op zoek bent naar iets anders. Opgehouden verdachte van zijn gevoelens in het geval van beide gevoelens te zijn, de mensen van de onbeantwoorde liefde is het beter om te stoppen om te bekennen.

 

"toren" in de kaart van de gevoelens van de tegenstander

 

 

het omgekeerde positie wordt aangenomen dat "toren" betekent, betekent dit dat er een grote muur opdoemen in de voorkant van het oog Ja u, maar als je in de omgekeerde positie in plaats van een positieve positie is om de status van geblokkeerde dergelijke Happo draaien, betekent dit dat de stroom van nieuwe bestemming begint.

 

het einde is pijnlijk ernstige situatie er naar toe, om te gaan in de richting van de goede richting, wilt u misschien om zichzelf te laten in de stroom.

 

in de liefde, smelt is voorbij en misverstanden met hem, zijn gevoelens is een teken om terug te komen naar je ex. Of word goede relatie, zoals de afstand van elkaar benadert een stap verder, kunnen we verwachten veranderingen in de gelukkige situatie.

 

accepteren de stroom van zo'n grote lot, door te handelen voordat zonder angst voor verandering, kun je het openen van een nieuwe bestemming om jezelf te bezoeken. In dat geval, weggooien is zo'n stereotypen en idealen die tot dan, laten we proberen aan de voorzijde van de realiteit van het oog te accepteren.