Betekenis van de positieve positie en het omgekeerde positie van de Tarot "de zon", de partner van gevoelens?

In de "zon" reverse positie kaart van de "zon" in het proces

 

 

Tarot betekent
professional van 3500 yen naar de waarzegster krijgt gratis evaluatie van zeer goede kaart, of te wachten op een mooie toekomst, wat voor hoop is een realiteit of worden, is het mogelijk om een ??gelukkige situatie te vieren, is er een gevoel dat.

 

in naar voren gebogen kaart net voor het succes om grote dingen, of vond dat hij angstig als de liefde hebben romantische gevoelens in zijn eigen, of hij Bijgevoegd is me voorstellen om te beslissen om te trouwen, bovendien, zoals hij mij om mezelf te laten kennismaken met de omgeving en familie, kan het gebeuren gelukkig.

 

positieve positie van de gevoelens van de andere partij

 

 

de positieve stand van de "zon" wordt verondersteld om "the sun" bedoel is, betekent dit dat de dingen verlopen in een zeer goede richting voor mij. Situatie zal vestigen in een stal, zoals problemen of falen wordt opgelost dan krijgt u helder borden zien totdat je het doel te bereiken. Iedereen die hij in een relatie, dan is het waarschijnlijk ook een voorstel te zijn, zal er ook belijdenis van de persoon die ik dacht dat het onbeantwoorde liefde tot dan toe zijn. Sinds

 

zijn gevoelens zijn duidelijk naar u toe, is de hoge bestemming mogelijkheid van groot succes, zelfs als de aanpak waagden uit hun eigen land. Dit is belangrijk om het lot te behouden, samen met het genieten van de heldere prospectief bepaalde omgeving elke dag, dus dat is ook verspreid rond hun eigen geluk, we raden is om de glimlach koesteren.

 

maar is in de gevoelens

 

 

positieve positie van de persoon die je omgekeerde positie wordt aangenomen dat de betekenis van "zon" met een zeer goede positieve betekenis "zon", en zal komen in de omgekeerde positie, het uiterlijk van de situatie als niet al te slecht, of niet verder dan behoorlijk, het vertegenwoordigt dat de situatie is er een mogelijkheid dat de vooruitgang in ontmoedigen richting.

 

bereiken van het doel en de hoop Of weg is lang voor we ook verborgen mogelijkheid dat een groot obstakel op de weg. Zelfs als het ziet er gelukkig van de anderen, in mijn ogen is een serie van geduld, je zou kunnen hebben geduld zou opgeven om niet duren, is er een gebeurtenis zoals het laten vallen van een schaduw over de toekomst van twee mensen het kan zijn.

 

Als u deze kaart te krijgen, de schijnbaar zijn gevoelens, zelfs het gevoel dat naar u toe gericht, is een teken dat het essentieel onderdeel is op zoek naar een andere. Aangezien het moeilijk om te gaan goed, zelfs bekend om zijn onbeantwoorde liefde, is het raadzaam om te dienen om de huidige relatie te behouden. Daarnaast is de persoon die hij is in de dating, om te beginnen met het verhaal van het huwelijk hebben beter zou zijn om een ??beetje te wachten. Als er een poging wordt gedaan om hun relatie te ontwikkelen, kan worden gerelateerd aan het omgekeerde zal worden gebroken.