Kuptimi i pozit?s pozitiv dhe pozit?n e kund?rt t? tarot "grua Pap?n", partnerin e ndjenjave?

grua Noble veshur me nj? vello t? bardh? n? pjes?n e p?rparme t? monumentit q? u hartua si nj? shtyll? "grua Pope" t?rhequr me metod?n

 

 

B t? vler?suar 3500 yen t? lir? n? kuptimin
profesionale fallxhor n? pozicionin e kund?rt dhe J p?rfaq?son nj? shif?r e cila ?sht? ulur ?sht? gruaja Papa i kart?s tarot. B ?sht? "Boaz (err?sira)", J ?sht? th?n? t? thot? nj? virgj?resh? q? ?sht? ngjitur n? klerit nga veshur ajo p?rfaq?son "Yahin (drit?)", vellon e bardh?. P?r shkak se grat? n?

 

katolike e pamundur ?sht? q? ajo t? marr? n? m? shum? pozita t? larta prift, kjo grua ?sht? interpretuar si p?rfaq?sues anti-Pap?n. Dora nga se ju keni Dhjata e Vjet?r t? quajtur "Tora", kjo grua ka qen? e kuptuar q? t? ket? nj? shkall? t? lart? t? njohurive, gruaja Papa dhe karta q? p?rfaq?son njohuri dhe fisnik?rin?, integritetin, dhe shkatht?si ajo ka qen?.

 

pozicion pozitiv gruaja Pap?s ?sht? partner i ndjenjave

 

 

grua Pope dyshuar p?r ?far? n?nkuptohet me inteligjenc?, kur ai u shfaq n? nj? pozicion pozitiv,, p?rmbushjen ndritshme, t? lumtur, t? tilla si paqe e mendjes intelektuale si atmosfer? ju lutem konsiderohet t? ket?. Kund?rshtar i ndjenjat e kur gruaja Papa doli me nj? pozicion pozitiv ka konsideruar si nj? person shum? inteligjent gj? e juaj. Un? dua t? flas n? af?rsi, ne hezitoni dhe kreu i paarritsh?m nj? t? mir?. Kund?rshtari

 

n? rastin e dy mendimet e njer?zve t? besojn? gj?rat tuaja, ne e pranojm? se kjo ?sht? nj? shum? t? sigurt p?r njer?zit Tsukiaeru. Se t? marr? nj? veprim t? duksh?m, me ndjenj?n q? duan t? kalojn? ngadal? s? bashku, duket se preferojn? ata q? kalojn? me qet?si nga dy persona. Prandaj d?shira martesa ?sht? ende nuk ?sht? e mir?, un? shpresoj dhe un? dua t? ushqej lidhjen e tyre.

 

rasti i popullit t? dashuris? nj?anshme nuk ka t? ngjar? t? jet? i gabuar p?r shkak t? kryelart?sis? ?sht? populli lart? gj?rat tuaja. Sepse kemi menduar se e v?shtir? p?r t? folur dhe inteligjente, ju p?rpiqeni t? flisni me shum? Frank pal?s tjet?r, ju lutem provoni p?r t? p?rpiqen to'll ulur pragun p?r kund?rshtarin. E m? shum? dy njer?z e n?se ?sht? k?shtu Distanc? zvog?lohet.
?sht?
grua Papa p?r ndjenjat e kund?rshtarit

 

 

grua image intelektuale dhe inteligjente Pap?s kund?rt pozicion ?sht? menduar t? thot?, por ajo do t? b?het m? tep?r nj? armik t? b?het p?r t? ndryshuar pozicion. Histeri dhe paranoja, t? tilla si nervoziz?m, t? tilla si mosbesim, ?sht? pozicioni i kund?rt i gruas Pap?s nga tilting mendohet t? keq. Ose t? ndjehen t? pak?ndshme kund?rshtar ndaj fjal?t e tyre n? rastin e dy Un? mendoj se njer?zit, ose ekziston rreziku q? ndjenja anaerobe e vog?l histeri tuaj.

 

t? jen? t? kujdessh?m p?r t? besimit partnerin ndaj fjal?ve n? m?nyr? q? t? mos ngjall keqkuptime dhe mosbesim n? parti tjet?r, ju lutem jepni si q?ndrim. N? rastin e njer?zve t? dashuris? nj?anshme Un? nuk mund t? besoj n? dashuri synuar gj?rat tuaja. Q? shkatht?si juaj ?sht? nj? rrezik t? lart? q? ?sht? pasqyruar n? egoist n? nj? partner seksual, ju lutem t? arritur nj? atmosfer? miq?sore gjithmon? n? kontakt me nj? buz?qeshje.