Kuptimi i pozit?s pozitiv dhe pozit?n e kund?rt t? "kull?s" tarot, partnerin e ndjenjave?

Kart? e "kull?s" 3500 jen me kuptimin
profesionale fallxhore n? pozicionin e kund?rt ?sht? referuar si Kulla (Kulla) n? nj? m?nyr?

 

 

angleze t? vler?simit t? lir? "Kulla" ?sht? nj? mur t? madh n? pjes?n e p?rparme t? syrit kjo tregon se ju jeni ballafaquar. Kur kjo kart? del, sepse ajo e mir? pritet t? rezultoj? n? d?shtimin p?r t? mos shkuar edhe p?r t? p?rpiqen p?r t?, do t? ishte m? mir? p?r t? shmangur nj? vendim t? r?nd?sish?m dhe vendimi ?sht? n? dashuri.

 

p?r shembull, Toka p?r t? rr?fej p?r dashurin? e tij nj?anshme, t? tilla si p?rpjekje duke aluduar n? martes? dhe duan t? din? se ndjenjat e tij jan? takim, veprim q? duhet p?rballuar vendime t? r?nda, t? tilla si ndryshimi i fluksit t? madh t? fatit, k?t? her? ajo do t? m? shum? gjasa nuk punon.

 

Megjithat?, duke folur p?r sukses ose p?r t? shtyj p?r m? von?, sepse nuk do t? thot? ?sht? arsyeja pse, n? k?t? moment, le t? marr? n? konsiderat? duke hequr dor? gj?rat jeni duke menduar dhe un? mund t? p?rpiqen p?r t? sfiduar pa gjyq.

 

pozicion pozitiv p?r ndjenjat e pal?s tjet?r

 

 

"Kulla", q? ?sht? menduar t? thot? q?ndrimin pozitiv t? "kull?s" ?sht?, do t? jet? situata aktuale mb?rthyer, n? nj? cik?l negativ t? jen? p?rtace edhe n? qoft? se ajo q? ju ose aksidentalisht merrni, Tachihadakari nj? mur t? madh apo penges? n? frontin e syve, ose t? ndjehen t? frustruar q? ju nuk mund t? b?j? asgj? m? vete, paraqet se do t? jen? t? pak?naqur n? m?nyr? t? till? vet?. Kjo ?sht? dashuria, l?nduar thell? ose n? fjal?t dhe veprat e tij, t? tilla si ai ?sht? t? paturit e nj? ??shtje, ajo ka t? ngjar? t? ndodh? duke kaluar me t?.

 

?sht? prania ju gj?ja m? e r?nd?sishme ?sht? p?r t?, ose jan? n? k?rkim p?r arg?tim m?, ?sht? koha q? ju jeni duke k?rkuar p?r di?ka t? ndryshme. Pushuar t? jet? e dyshimt? e ndjenjat e tij n? rastin e dy ndjenjave, njer?zit e dashuris? nj?anshme ?sht? ajo ?sht? m? mir? p?r t? l?n? t? rr?fej.

 

"kull?" n? kart?n e ndjenjave kundershtari

 

 

pozicioni i kund?rt ?sht? supozuar t? thot? "kull?", kjo do t? thot? se ekziston nj? mur i madh kanos?s n? frontin e syrit Po ju, por n? qoft? se ju keni qen? n? pozicionin e kund?rt se sa nj? pozicion pozitiv ?sht? q? t? kthehet statusi i bllokuar till? Happo, kjo do t? thot? se fillon rrjedha e fatit t? ri.

 

fundi ?sht? gjendja e dhimbshme e r?nd? e deri n? at?, n? m?nyr? q? t? shkojn? drejt nj? drejtim t? mir?, ju mund t? d?shironi t? le veten n? rrjedhjen.

 

n? dashuri, shkrihet po kalon dhe keqkuptimi me t?, ndjenjat e tij ?sht? nj? shenj? p?r t? ardhur p?rs?ri n? ish tuaj. Ose b?hen marr?dh?nie t? mira, t? tilla si distanca e nj?ri-tjetrit afrohet nj? hap m? tej, ne mund t? presim ndryshime n? situat?n e lumtur.

 

pranoj? rrjedh?n e nj? fati t? till? t? madh, duke vazhduar p?rpara pa frik? e ndryshimit, ju mund t? shkoni t? hap? nj? fat t? ri p?r t? vizituar veten. N? k?t? rast, hedhin larg stereotipeve dhe idealet ?sht? i till? q? kishte deri at?her?, le t? p?rpiqemi p?r t? pranuar pjes?n e p?rparme t? realitetit t? syrit.