Kuptimi i pozit?s pozitiv dhe pozit?n e kund?rt e "yllit" tarot, partnerin e ndjenjave?

Kart? e "yllit" n? 3500 \ vler?simit lir? p?r t? marr? rrug?n

 

 

tarot profesional kuptimin
fallxhor n? pozicionin e kund?rt "yll" ?sht?, si nj? yll i ndritsh?m n? qiellin e nat?s t? err?t, pritjet dhe shpres?n, n? t? ardhmen e af?rt tregon se kan? hapur situat? t? ndritshme. P?r njer?zit t? cil?t n? t? kaluar?n e gjendjes jo shum? t? pak?naqur, ju mund t? jen? n? gjendje p?r t? qen? m? af?r me shpres?n e m?tejsh?m, n?se njer?zit jan? t? pak?naqur me status quo-n?, n? qoft? se ju t? kap?rcyer status quo ka hapur nj? t? ardhme t? ndritur ajo mund t? interpretohet.

 

n? dashuri, ju mund t? merrni p?rdorur p?r marr?dh?nien avancuar nj? hap nga marr?dh?nia me t? deri n? at?. Deri at?her? mund t? b?het romantike t? p?rfshir? me partner ishte nj? marr?dh?nie n? mes t? miqve, apo premtimi i martes?s dhe t? dashurin, t? tilla si keqkuptim mund t? zgjidhet, ajo ?sht? b?r? nj? rrjedh? e fatit q? ka t? ngjar? t? ndodh? ajo mund t? jet? n? mes t? dy njer?zve.

 

?far? n?nkuptohet me nj? pozicion pozitiv t? ndjenjave t? pal?s tjet?r

 

 

pozicioni pozitiv i "yll" ?sht? menduar t? thot? "yll" ?sht?, t? ardhme t? ndritur, k?naq?sia, shpresa, sukses, dhe k?shtu me radh?. Situata aktuale ?sht? q? t? kthehet rreth, ose t? v?n? n? dor? nj? t? ardhme t? ndritur n? t? ardhmen e af?rt, tregon mund?sin? e realizimit shpresat dhe ?ndrrat.

 

N?se njer?zit t? cil?t jan? t? pyesin se ?far? t? rr?fej t? seksit t? kund?rt t? jen? t? brengosur n? lidhje me, ose m?suar me ndjenjat agresive dhe t? p?rpiqen p?r rr?fim, ose ai nuk ka m? shihet vet?m si nj? mik na kan? ndjenja romantike p?r veten time, edhe dashnor nga nj? mik ose t? b?het, si? ?sht? propozim martese nga nj? dashnor, ose ka ndodhur pritet t? rritet ngjarjet n? t? ardhmen, zemra e ndryshimit do t? ndodh?.

 

kur kjo kart? ?sht? jasht?, ndjenjat e tij jan? t? drejtuara ndaj jush. At? p?r ju ka t? ngjar? t? shkojn? mir? edhe n?se rr?fimi, do t? kalojn? nj? koh? t? mir? pa marr? parasysh ?far? ishte me t?. ??shtja ?sht? q? t? ushqej dy njer?zit e koh?s. N?se

 

kund?rshtar i ndjenjave

 

 

pozicionin e kund?rt e "yllit" ?sht? menduar t? thot? "yll" doli n? pozicionin e kund?rt , Situata aktuale, por ajo duhet t? jet? me shpres?, sepse ajo ?sht? nj? situat? shum? e mir? p?r mua, ekziston nj? mund?si q? Li q? kan? humbur besimin n? veten time, too lexojn? shum? n? gj?rat b?hen t? gatshme.
dashnor i gj?
, por ajo duhet t? duam, do apo nuk mund t? q?ndroj? dy njer?z e perspektivat e ardhshme nuk mund t? duket p?r beton, ose zhdukur vet?besimin p?r t? vazhduar n? k?t? gjendje, duke vuajtur shum? menduarit Arekore vet?m ajo mund t? jet?.

 

N?se kjo kart? doli, ju at? t? mjaftueshme p?r t? mendoj se ai nuk do t? thot? se t? menduarit p?r ju.

 

pa marr? parasysh se ?far? t? ndjejn? temperatur?n e dy njer?zve, do t? b?hen t? frustruar. Ndezur n? objektivin e vetme mund t? jet? nj? situat? n? t? cil?n ata ndodhen, fati i madh t? pranoj? rrjedh?n e, i madh ?sht? t? p?rpiqen p?r t? l?n? trupin p?r gjendjen n? zem?r Pse. Pa banojn? shum? mendim, un? gjithashtu mund t? r?nd?sishme t? mendoni pozitivisht q? me guxim.