Kuptimi i pozit?s pozitiv dhe pozit?n e kund?rt t? "budallenjve" tarot e, partner i ndjenjave?

N? "budallenjve" pozicioni i kund?rt do t? thot?
profesionale fallxhor n? m?nyr?n

 

 

tarot shortari t? vler?suar 3500 yen pa kart?, kart?n 0-vjetorin e "budallenjve", kan? qen? t? t?rhequr udh?tar?t dhe qen t? bardh? ju. Pasi q? vet?m nj? person l?viz n? nj?zet e dy Major Arcana t? kart?s ?sht? nj? kart? q? ka qen? t?rhequr, ajo do t? thon? se nj? prani shum? t? ve?ant? t? kart?s. N?n udh?tar ?sht? dielli i bardh? i veshur si nj? klloun, ka nj? shkop q? lidh nj? bagazh t? vog?l n? dor?n e djatht?, dora e majt? me nj? tr?ndafil t? bardh?, ajo ka qen? e t?rhequr si ecje p?rballet deri. Drejtimi

 

e udh?timit t? udh?tarit ?sht? ?sht? b?r? nj? shk?mb, sikur th?n? at?, ?sht? nj? kart? q? qeni i bardh? ?sht? p?rpjekje p?r t? kapur prapa. Nuk ?sht? nj? ndjenj? q? mir? ose m? keq vetes s? shpejti.

 

budallenj ndjenjat kund?rshtar

 

 

kjo kart? nga nj? pozicion pozitiv ?sht? supozuar t? thot? paraqet pamjen dukje t? pamatur p?r veprim, t? guximshme, n?se kart? doli n? pozicionin normal, shum? koh? t? lir? p?r shkak se duan t? g?zojn? duket t? jet? partner i q?llimit t? v?rtet?. N? rastin e t? dy Un? mendoj se njer?zit, kund?rshtari juaj do t? ndjehen t? coziness e marr?dh?nies mes jush, kjo nuk duket se mendojn? t? tilla si martuar akoma. Q?

 

duket se duan t? ?mojn? kalojn? koh?n q? ju jeni s? bashku se sa at?, ju ?sht? m? mir? p?r t? shmangur sjelljet, t? tilla si p?r t? lidhur pal?n tjet?r. N? qoft? se n? m?nyr? q? t? jet? n? kontakt me pal?n tjet?r n? ndjenjat e pastra t? koh?s takova se, ju mund t? thellojn? m? shum? dy njer?z t? marr?dh?nies. N? rastin e njer?zve t? dashuris? nj?anshme, pala tjet?r do t? p?rfaq?soj? se nuk ?sht? n? dijeni p?r ju si t? seksit t? kund?rt.

 

n? m?nyr? q? t? ket? nj? v?shtrim n? veten si t? seksit t? kund?rt ndaj pal?s tjet?r, ?sht? e r?nd?sishme q? s? pari t? p?rpiqen p?r t? n? m?nyr? agresive t? apeloj? p?r pranin? e tyre. Sepse budallenj priren t? jen? t? t?rhequr p?r veprime t? guximshme dhe ide t? reja, partner Le t? l?vizin lirisht to'd thon? se ajo ?sht? atje p?r t'u shqet?suar n? lidhje me ju. Megjithat?, idiot sepse ju urrejn? t? lidhur, p?r t? shmangur rrethuan vazhdimisht ?sht?.
_x000D Hedh stereotipet e deri _ tani, ?sht? e r?nd?sishme q? t? veproj? p?r t? l?n? t? ndjehen. N?se ju ndjenjat

 

 

 

 

budalla i personit q? ju budallenj e pozicionit t? kund?rt supozohet t? thot? doli n? pozit?n e kund?rt, pala tjet?r ?sht? mendja e shtetit nuk p?raf?rt k?tu. ?do gj? apo edhe kam menduar mundimsh?m, ose zhdukur paduruar vendosur n? shtetin frustruese q? nuk t? prer? nj? fillim t? ri. N? prapa edhe p?r dashurin? p?r, un? nuk dua p?r t? dal? n? nj? sjellje t? re, un? mendoj se edhe doni t? zgjidhur rasti m? i r?nd? marr?dh?niet. N?se

 

n? qoft? se ju doni t? mbijetojn? marr?dh?niet me pal?n tjet?r, ?sht? m? mir? t? mbajtur nj? distanc? t? vog?l me kund?rshtarin. N?se jeni t? shqet?suar se vendosja distanc?n me pal?n tjet?r nga koha n? koh? n? m?nyr? q? t? jap? nj? stimul, k?shtu q? ju lutemi t? mbani ankorimin interesat e pal?s tjet?r. N? rastin e njer?zve t? dashuris? nj?anshme kjo nuk duket t? jet? romantike p?rfshir? kund?r jush. Q? nga ajo ?sht? e mundshme q? ekzistojn? ndaras f?mij? t? preferuar, do t? ishte m? mir? p?r t? menduar se nuk ka puls.