Kuptimi i pozit?s pozitiv dhe pozit?n e kund?rt e "lover" tarot, partnerin e ndjenjave?

Alegori i rrug?s

 

 

tarot t? vler?soi 3500 yen t? lir? n? kuptimin
profesionale fallxhor n? pozicionin e kund?rt "dashnor" ka versionin Marseille dhe versionin pesh?, n? p?rgjith?si t? njohur jan? t?rhequr n? versionin pesh? t? thell? dashnor i kart?s ?sht? Dhiata e vjet?r e Adamit dhe Ev?s q? jan? ?sht? b?r? nj? motiv. Tavani kafaz ?sht? Archangel Michael, ?sht? n?n e saj Ka burra dhe gra lakuriq.

 

njeri ka p?r t? apeluar n? dashurin? e nj? gruaje drejt ndezur n? gruan, por gruaja q? mund t? pranoj? ndjenjat e njer?zve, ne shpresojm? dhe duan t? d?gjojn? t? v?rtet?n e ndezur n? nj? engj?ll i madh i cili ?sht? n? tavan .

 

fund kryeengj?lli nuk ?sht? m? asgj? tha kthye nj? sy qorr, por me veshje t? feathers kuqe t? purpurt, ?sht? interpretuar p?r t? th?n? "Besoni n? ndjenjat tuaja." Kuptimi dashnor i kart?s ?sht? tundimi lufta, paraqet besim n? veten time, pasion, martes?n dhe si. N?se ju merrni kund?rshtarin

 

e ndjenja q?ndrimin pozitiv t? dashurin ajo ?sht? menduar t? thot?

 

 

dashnor i kart? ?sht? n? pozicionin e duhur, ?sht? nj? shans p?r t? t? jet? n? gjendje t? zgjedhin zgjedhjen e duhur dhe rezultatin e sakt?. Veshje kryeengj?lli t? feathers kuqe dhe vjollc? p?rfaq?son ndjenjat past?r dhe dashuri drejt, engj?ll i madh q? ndjekin sinqert? me ndjenjat e tua p?r t? dashuruar, dhe p?r dashuri, tregon r?nd?sin? e besimit n? . Njer?zit e t? dyja mendoj se duket t? ?mojn? koh?n q? ju kaloni me partnerin tuaj tani. Martesa

 

, etj se sa mendojn? n? m?nyr? specifike p?r t? dy njer?zit e t? ardhmen, ju keni shum?llojshm?ri e par? t? gj?rave un? dua t? g?zojn? dy njer?z. N? rastin e njer?zve t? kund?rshtarit nj?anshme dashuris? ju mund t? jen? t? interesuar n? ju. Duket se me shpres?n se ai mund t? kalojn? nj? koh? t? fun Pas duke shkuar jasht? me ju.

 

ju duhet t? tregojn? nj? synim t? qart? t? kund?rshtarit, m? shum? kund?rshtarin p?r ne p?r t? ndjehen t? t?rheq?se, gjithashtu e b?n m? t? leht? shum?zuar me z?. N?se ne i afrohemi me ndjenjat e t? ndersh?m, juaj ndersh?m ?sht? e rekomanduar q? k?shtu t? marr? pozitive t?.

 

N?se ndjenjat e tjer? t? partis?

 

 

dashnor i kart?s s? pozicionit t? kund?rt ?sht? supozuar t? thot? lover doli n? pozicionin e kund?rt nuk do t? thot? q? jo m? shum? rezultate, si un? mendoj se ?sht? rrodhi rreth . N? rastin e dy Un? mendoj se njer?zit, pala tjet?r duket se ndihen shum? ose m? pak barr? marr?dh?nie me ju. Pala tjet?r ka seksione q? edhe duan t? eliminuar marr?dh?nie me ju. N?se

 

n? qoft? se un? mendoj se do t? doja p?r t? ruajtur marr?dh?nien tuaj, ose bisedoni me pal?n tjet?r ?sht? efekti i kund?rt q? kund?rshtari t? b?hen t? frustruar. Ju lutemi t? jet? k?tu t? japin sa m? shikojn? t? but? kund?rshtar dhe durim. N? rastin e njer?zve t? dashuris? nj?anshme nuk duket t? ket? shum? interes p?r ju. Sepse duke k?rkuar n? ju me ndjenj?n se nj? nga miqt? e gjinis? s? kund?rt jan? t? shumta, Para s? gjithash, ju lutem shikoni t? marr? s? bashku si nj? mik.