Kuptimi i pozit?s pozitiv dhe pozit?n e kund?rt e "bot?s" tarot, partneri i ndjenjave?

Kart? e "suksesit" ?sht? n? rrug?n

 

 

kart? tarot 3500 yen p?r profesionale kuptimin
fallxhore t? "bot?s" Pozicioni reverse marr? vler?sim t? lir? ka nj? "p?rmbushje d?shirash", etj shum? e mir? do t? thot? "bot?" po, ne jan? menduar p?r t? ?uar rezultatin e rrethanave t? tij ?sht? e k?naqshme n? t? gjitha aspektet.

 

Nd?rsa kjo kart? ?sht? ai q? i p?rkasin Arcana m?dha, ajo ?sht? e njohur p?r t? nivelit t? lart? t? saj n? mesin e tyre, si nj? q? ka nj? kuptim t? mir?. shpresat dhe d?shirat Lee vijn? e v?rtet?, ekziston nj? ndjenj? se suksesi, por p?r shkak t? marr? n? kuptimin se p?rfundimi final, zhvillimi i sa m? shum? para mund t? mendohet si jo t? pritet.

 

pozicion pozitiv p?r ndjenjat e pal?s tjet?r

 

 

pozicioni pozitiv t? "bot?s" ?sht? menduar t? thot? "Bota" ?sht?, do t? thot? q? ju mund t? arrij? nj? situat? pozitive p?r t? kap?rcyer, deri n? luft?n e n? mundim, n? telashe me k?t? jeni me. T? thot? nj?, n?se martes? t? lumtur dashuri, un? mund t? vendos? t? martohen deri m? tani jan? propozim nga ai ne kishim qen? takim. N?se

 

ka asnj? person aktuale dashurin, at?her? ajo mund t? luaj? nj? takim fatal, nuk do t? mohojn? mund?sin? q? pala tjet?r ?sht? nj? person i fatit. Person i cili ?sht? ai q? t? jet? i shqet?suar n? lidhje me dashuri nj?anshme mund q? ai ose gjeti se gj?rat q? ju duhet t? dashuri nj? ndjenja romantike, ndonj?her? prej tij do t? jet? e papritur pranoi.

 

deri m? tani e d?shirave dhe shpresave t? vijn? e v?rtet? n? "bot?", ?sht? shenja se ?sht? e mundur p?r t? marr? rezultatet m? t? mira q? ju keni qen? duke pritur p?r t? n? mendjen time. Sepse ndjenjat e tij jan? n? k?rkim drejt jush, p?r at? q? t? jet? i shqet?suar p?r t? ngjar? t? jet? i suksessh?m edhe n?se qasja nga e tyre. Nd?rsa shpenzimet e nj? koh? t? fun me dy persona, ne ju rekomandojm? q? t? zvog?loj? distanc?n.

 

kund?rshtar nga ndjenjat se pozita kund?rta e "bot?s", ?sht? menduar t? thot?

 

 

"bota N?se fush? "?sht? e pozicionit t? kund?rt, ajo me luft?n dhe p?rpjekjet, do t? thot? q? ju do t? p?rfundoj? n? harres? e v?shtir? p?r t? th?n? se e k?naqshme. Martesa

 

do t? jet? nj? propozim nga nuk mendohet seriozisht kund?rshtar p?r t?, ose m? keq leht?sisht t? pranuar, n? nj? vend t? quajtur dashnor martesa dhe pas nj? hap, t? tilla si probleme b?het angazhimi eliminuar ndodh, kurr? nuk preferohet Kjo nuk do t? thot? se rezultati. Q?

 

ndjenjat e tij jan? t? ngjar? t? jen? t? drejtuar ndaj tjetrit, lidhja e tyre ?sht? e men?ur p?r t? ruajtur gjendjen aktuale. Ajo ?sht? e mir? p?r t? shkuar t? v?shtir? edhe t? rr?fej, t? jet? i par?nd?sish?m n? qoft? se njer?zit e dy ndjenjave nuk mund t? jet? gjithashtu nj? lamtumire luft? n? mund?si. P?r t? ndryshuar rrjedh?n e fatit, t? p?rpiqen p?r t? ruajtur status quo-n?, ne ju rekomandojm? q? t? shikoni n? situat?n me prioritetin m? t? lart? n? ndjenjat e tij.