Kuptimi i pozit?s pozitiv dhe pozit?n e kund?rt t? "magjistar" tarot, partnerin e ndjenjave?

3500 yen p?r kuptimin
profesionale fallxhor e "magjistari" Pozicioni reverse magjistari ishte veshur n? nj? m?nyr? t?

 

 

kostume bie shum? n? sy t? vler?simit t? lir? ?sht?, kat?r e medaljes shpata-kallam Kup?s ?sht? nj? bloz? dhe ata jan? t?rhequr s? bashku. Lart e magjistari jan? shenj? e tanishme e ∞, n? drejtim t? djatht? n? qiell, nga pamja jeni duke manipuluar zjarri, uji, era, vendin e elementeve, aft?sit? dhe mund?sit? e pafund m? af?r Zotit, ose " ajo ka qen? interpretuar si p?rfaq?sues i nj? t? rreme ".

 

rroba t? bardha ndjenjat Magician past?r, xhaket? e kuqe ka p?r q?llim sjelljen, tr?ndafila dhe zambak? jan? frym? pioniere, pasi brezi ishte nj? gjarp?r n? form?n q? p?rfaq?son aspiratat, magjistari i kart?s ?sht? e re ajo ?sht? gjithashtu p?r t? p?rfaq?suar situat?n dhe t? fillojn?.

 

kuptimi i pozit?s pozitiv nga ndjenjat

 

 

magjistari e personit q? ju magjistari i pozit?s pozitiv ?sht? menduar t? thot? ?sht?, fillimi dhe origjinalitetin, talent, aft?si, mund?si, kuptim, p?rfaq?son kureshtje si ju. Q? nga pozicioni pozitiv e magjistari nuk do t? thot? se ?sht? e r?nd?sishme q? t? vazhdoj? t? veproj? n? energjik dhe gjithsesi ndjenjat e reja, rasti i dy t? mendoj se njer?zit, pala tjet?r nuk ?sht? kapur n? nj? marr?dh?nie shum? pozitive me ju , t? vendosura n? shtetin e duke u p?rs?ritur gjykim dhe gabim p?r t? qen? m? shum? dy njer?z nga marr?dh?nia thellohet.

 

provoni ndryshuar nj? kurs tendenc? takim n? nj? ulluk, Toka duan t? papritur ju, n? qoft? se ajo q? nj? dhurat?, un? t? g?zojn? duke menduar se si si ju koh?n e lumtur. Q? nga kund?rshtari ?sht? gjithashtu e mundshme q? ju jeni duke konsideruar martesa me t? folur m? shum?, ju do t? jet? nj? good'll g?zojn? koh?n m? t? mir? me pal?n tjet?r. N? rastin e njer?zve t?

 

dashuris? nj?anshme ?sht? pala tjet?r duan t? din? se tjetrin juaj, ?sht? shteti n? t? cilin kruarje. P?r shkak se ajo ?sht? n? t? menduarit, ose mund t? b?j p?r t? mbyllur me ju, ju mund t? d?shironi t? qasen nga drejtimi i teje. Pala tjet?r ?sht? gjithashtu ide e mir? q? t? sillen n? shpres?n interesuar n? ju.

 

magjistar Kur ndjenjat kund?rshtar

 

 

magjistari i pozit?s e pasme t? kart?s s? pozicionit t? kund?rt ?sht? menduar t? them ?sht? se, pala tjet?r p?rfaq?son shtetin q? ?sht? nj? paranoj? kund?r jush. Nuk mund t? besimit gj?rat tuaja, ne i shqet?suar p?r t? ardhmen me ju. N? rastin e dy Un? mendoj se njer?zit, pala tjet?r nuk mund t? besoni ju, un? mendoj se p?r Utomashiku nj? marr?dh?nie me ju. Q? rastin

 

keqja mendohet t? duan p?r t'i dh?n? fund marr?dh?nie me ju, ju do t? jet? m? mir? q? t? p?rmbahen nga duke shkaktuar sjellje agresive. N? rastin e njer?zve t? dashuris? nj?anshme, p?r aq koh? sa magjistari erdhi n? pozicionin e kund?rt, ju p?rfaq?soni faktin se ju nuk jan? aspak t? interesuar. Larg nga pasioni p?r ju, sepse ?sht? e mundur q? nuk ?sht? edhe besimi, do t? ishte m? mir? q? t? shikoni p?r kund?rshtarin tjet?r.