Kuptimi i pozit?s pozitiv dhe pozit?n e kund?rt e "forc?s" tarot, partnerin e ndjenjave?

Grat? n? kuptimin
profesional fallxhore n? rrug?n

 

 

versionin pesh? t? vler?suar 3.500 yen Lir? fuqin? e "forc?s" kart?n kund?rt pozicion me nj? simbol i ∞ p?r kok? but? luani ?sht? mbreti i kafsh?ve se si jan? ngritur stroking jan? t?rhequr. Zakonisht n? imazhin mashkullore dhe thon? "force", por ?sht? e leht? t? imagjinohet njer?zit e fort? si versionin tarot t? perandorit dhe tanke, karta e fuqis? s? k?tij versioni pesh? ?sht? t?rhequr ?sht? grua mir?si.

 

K?shtu q? do t? doja t? v?n? re ?sht? "mir?sia" ?sht? ajo q? ?sht? arma m? e madhe, t? till? q? ajo ?sht? nj? forc?. Edhe mir?sia e mbreti i kafsh?ve luanit gjithashtu mund t? quhet me dor?, pik?risht sepse nuk ?sht? but?si, grat? jan? ajo tregon se ka nj? pafund t? vet?-besimit.

 

forca e kartel?s ?sht? ?far? n?nkuptohet ?sht? madh?sia kompetenc?, vullnet t? fort?, men?uria, guximi, p?r shkak se ajo ?sht? e drejtuar forc?n, n? vend se nj? forc?, t? tilla si mundi edhe t? ashtuquajturit partner, jan? t?rhequr forc? p?rfshin kund?rshtarin ajo do t? jet?.
N?se ju
forca e ndjenjave kund?rshtar

 

 

fuqi t? kart?s s? nj? pozicion pozitiv ?sht? supozuar se do t? thot? doli me nj? pozicion pozitiv sesa q? ne t? vazhdoj? me bindje, p?r t? p?rmir?suar situat?n, aq m? shum? i frytsh?m P?rfaq?son mund t? merret m? shum? rezultate. N? rastin e dy Un? mendoj se njer?zit, t? tjera ?sht? q? un? mendoj se e r?nd?sishme sa e v?shtir? p?r t? ndryshuar m? shum? se ?do gj? nj? marr?dh?nie me ju. Jo m? p?rfaq?simi me z? t? lart?, por mendohet pranin? tuaj dhe shum? t? adhuruesh?m, shpres? dhe duan t? ushqej? kjo mbetet marr?dh?nia e tyre.

 

ashtu si ka pasur nj? n?se njer?zit si lag marr?dh?nien e tyre, n?se ju shkoni n? nxiton me dy njer?z, q? t? jet? edhe ndonj? gj? t? kap?rcyer, at?her? ju do t? b?het edhe m? shum? dy njer?z duan ata t? fort? , martesa do t? vijn? n? pamje. N? rastin e njer?zve t? dashuris? nj?anshme ne e pranojm? se ju dhe prani t? r?nd?sishme. ?sht? shum? i besuesh?m, por sepse un? t? ndjehen edhe A paarritsh?m n? an?n tjet?r, ju mund t? d?shironi t? provoni n? kontakt me Frank n? shok kuptimin. N?se ju

 

forca e ndjenjave kund?rshtar

 

 

fuqi t? kart?s s? pozicionit t? kund?rt supozohet t? thot? vjen n? t? kund?rt paraqet situat?n n? t? cil?n vet?besim dhe narcissistic ata kan? krijuar nj? situat? t? keqe. N? rastin e dy Un? mendoj se njer?zit, pala tjet?r ?sht? ose b?het e pamundur p?r ndjenjat e kufizimit, sepse ?sht? shteti q? ka humbur vet?besimin, ?sht? e v?shtir? ?sht? m? e mir? p?r t? l?n? at? si jo aq shum? nga rr?muj?.

 

keni ndonj? ndjenja p?r ty, por nuk mund t? shprehet mir?, p?r shkak se ju po mbajn? nj? ndihen t? frustruar, un? do t? shikojn? me z? t? ul?t. N? rastin e njer?zve t? dashuris? nj?anshme ajo p?rfaq?son, q? nuk ?sht? n? modalitetin dashuri, ju nuk mund t? keni par? edhe si nj? dhurat? t? ve?ant? p?r ju. S? pari, ne do t? presim p?r t? pala tjet?r rifituar tyre.