Kuptimi i pozit?s pozitiv dhe pozit?n e kund?rt t? tarot "Empress", partnerin e ndjenjave?

N? "Empress" pozicion t? kund?rt do t? thot? metod?
3500 jen nj? profesionist fallxhore t? vler?simit t? lir?

 

 

kartat e nj?jta tarot, duke p?rfaq?suar nj? grua Pope ?sht? shpirt?risht e virgj?r e lart?, Empress ?sht? dashuria plot, ajo ka qen? p?r t? p?rfaq?suar imazhin e n?n?s q? sjell hirin. Vuajn? kuror?n, me nj? mburoj? q? fotografia e stafit t? nj? peshkopit dhe shqiponja jan? t?rhequr, ?sht? nj? kart? q? ?sht? t?rhequr Empress ulur t? qet? n? fron.

 

ulur fronin, pasi ajo duket si nj? Empress t? krahut, thuhet se kan? fshehur elementin shpirt?ror, ?sht? nj? kart? q? p?rfaq?son nj? imazh si nj? forc? e jet?s apo per?ndesh? amtare t? bollsh?m . Kjo gj? nga Empress i kartel?s ?sht? i n?n?s dhe toleranca, bukuri fem?rore, formimi i sht?pis?, dashuria, p?rfaq?son dhe prosperitet. N?se ju

 

Empress nga ndjenjat e tjera se q?ndrimi pozitiv ?sht? supozuar t? thot?

 

 

Empress i pozit?s pozitive doli, ju deklaroni se jeni n? nj? frym? shum? t? q?ndrueshme. Empress ?sht? pamje e bot?s n? m?nyr?n se si nj? mendje t? gjer? q? i qeshur dhe duke u ulur t? qet?, sepse ne p?rfaq?sojm? situat?n jeni t? k?naqur, n? rastin e t? dy Un? mendoj se njer?zit jan? si nj?jtin kund?rshtar un? ushqej p?r ju ajo p?rfaq?son at?.

 

t? g?zojn? s? bashku me ndonj? edhe partner n? gj?ra t? vogla, p?r shkak se ajo paraqet vler?simin apo marr?dh?nie t? mundshme, ju lutemi t? ket? pa nj? buz?qeshje t? ushqej n? k?t? kund?rshtar shtetit. N? rastin e njer?zve t? dashuris? nj?anshme, pala tjet?r nuk do t? ndjehen t? rehati kund?r jush. Un? besoj se mund t? shkojn? jasht? me ju, por n? nj? shtet q? nuk Okose veprimin nga e tyre.

 

Ju nuk keni nevoj? p?r t? vepruar n? nj? nxitim, por si bised? t? buz?qeshni dhe t? ?lodhur, ju lutem provoni p?r t? arritur nj? atmosfer? q? duket partia ?sht? e rehatshme. Dating gjithashtu kjo ?sht? nj? ide e mir? p?r t? par? t? ftuar n? m?nyr? agresive.

 

partner ndjenj? e kund?rt pozita Empress supozohet t? thot?

 

 

Emocionale N?se Empress doli n? pozicionin e kund?rt, kot?si, paq?ndrueshm?ri emocionale, i referohen parametrave t? tilla si p?rtacis?. N? rastin e t? dy Un? mendoj se njer?zit, ekziston nj? mund?si q? pala tjet?r ?sht? e pak?naqur me status quo. Recall takuar gjendjen dehur e kund?rshtarit koh?s n? kontakt me q?ndrim t? fresk?ta, ju lutemi n? m?nyr? q? p?r t? k?naqur kund?rshtarin.

 

rastin e popullit t? dashuris? nj?anshme aktualisht nuk ka nj? p?rshtypje t? mir? kund?r jush. A nuk e keni marr?, si? pasqyrohet n? veprim shtiz?s kund?r pal?s tjet?r? Xhelozia e pal?s tjet?r p?rpiquni t? mbani mend, le t? p?rpiqemi t? afrohet nga n? nj? koh?. Nga situata ka ndryshuar, por ne ju rekomandojm? q? t? p?rpiqen t'i qasen t? pal?s tjet?r, n? qoft? se situat? e till? nuk do t? ndryshoj?, sepse ju do t? thot? se marr?dh?niet me pal?n tjet?r nuk ka p?rparim, shikoni p?r kund?rshtarin e ardhsh?m t? heq? dor? ajo ?sht? e mund t? jet? e v?shtir?.