Kuptimi i pozit?s pozitiv dhe pozit?n e kund?rt t? tarot "The Sun", partnerin e ndjenjave?

N? "Dielli" kart? kund?rt pozicionin e "diellit" n? procesin

 

 

tarot thot?
profesionale t? 3500 jen n? fallxhore t? marr? vler?simin e lir? t? kart?s shum? t? mir?, ose duke pritur p?r nj? t? ardhme t? ndritshme, ajo q? shpresa ?sht? nj? realitet ose t? b?het, ?sht? e mundur p?r t? festuar nj? situat? t? lumtur, nuk ?sht? nj? ndjenj? q?.

 

n? kart?n e prirur vet?m para suksesit n? gj?ra t? m?dha, ose t? gjetur se ai shqet?suar n?se doni t? ket? ndjenja romantike n? e tij, ose ai Bashkangjitur ?sht? m? propozoj? q? t? vendosin t? martohen, P?rve? k?saj, t? tilla si ai ka m? p?r t? prezantuar veten me rrethin? dhe t? familjes, mund t? ndodh? t? lumtur.

 

pozicion pozitiv p?r ndjenjat e pal?s tjet?r

 

 

q?ndrimin pozitiv t? "diellit" ?sht? menduar t? thot? "The Sun" ?sht?, kjo do t? thot? se gj?rat jan? duke p?rparuar n? nj? drejtim shum? t? mir? p?r mua. Situata p?r t? do t? vendosen posht? n? nj? t? q?ndrueshme, t? tilla si probleme apo d?shtimit zgjidhet, ju do t? shihni shenja t? ndritshme deri sa ju t? arritur q?llimin. Kushdo q? ai ?sht? n? nj? marr?dh?nie, at?her? ajo ?sht? gjithashtu t? ngjar? t? jet? nj? propozim, nuk do t? jet? rr?fimi nga personi q? mendova se ishte dashuri pashp?rblyer? deri at?her?. Q?

 

ndjenjat e tij jan? duke u p?rballur n? m?nyr? t? qart? ndaj jush, ?sht? mund?sia e lart? fati i suksesit t? madh edhe n?se qasja ventured nga e tyre. Kjo ?sht? e r?nd?sishme p?r t? ruajtur fatin, s? bashku me t? g?zojn? t? ndritshme mjedisin e dh?n? n? m?nyr? prospektive ?do dit?, k?shtu q? ?sht? e p?rhapur edhe n?p?r lumturin? e tyre, ne rekomandojm? ?sht? q? t? ushqej buz?qeshje.

 

por ?sht? n? ndjenjat

 

 

pozita pozitive t? personit q? ju kund?rt pozicion prezumohet se kuptimi i "diellit", me nj? kuptim shum? t? mir? pozitiv "diell", dhe do t? dal? n? pozit?n e kund?rt, pamjen e situat?s n?se jo shum? e keqe, ose nuk p?rparojn? p?rtej ?sht? mjaft, ajo p?rfaq?son se situata ka nj? mund?si q? p?rparimet n? drejtim dekurajuese.

 

arritur q?llimin dhe shpres? Apo rruga ?sht? e gjat? p?r t?, Ne e fshehur gjithashtu mund?sin? q? nj? penges? e madhe shfaqet n? rrug?. Edhe n? qoft? se ajo duket e lumtur nga t? tjer?t, n? mendjen time ?sht? nj? seri e durim, q? ju mund t? keni durim do t? heq? dor? q? t? mos zgjas?, nuk ?sht? nj? ngjarje e till? si r?n? nj? hije mbi t? ardhmen e dy njer?zve ajo mund t? jet?.

 

N?se ju merrni k?t? kart?, n? dukje ndjenjat e tij edhe ndjehen si p?rballet ndaj jush, ?sht? nj? shenj? se pjesa thelb?sore ?sht? duke k?rkuar n? drejtim tjet?r. Q? t? v?shtir? p?r t? shkuar mir? rr?feu edhe p?r dashurin? e tij nj?anshme, ajo ?sht? e rekomanduar p?r t? sh?rbyer p?r t? ruajtur marr?dh?niet e tanishme. P?rve? k?saj, personi q? ai ?sht? n? takim, p?r t? filluar t? ket? historin? e martes?s do t? ishte m? mir? t? pres? pak. N? qoft? se nj? p?rpjekje ?sht? b?r? p?r t? zhvilluar marr?dh?niet e tyre, mund t? jet? e lidhur me t? kund?rt do t? jet? i prishur.