Kuptimi i pozit?s pozitiv dhe pozit?n e kund?rt t? tarot "maturi", partnerin e ndjenjave?

"P?rmbajtje" pozicioni i kund?rt kuptim rruga
profesionale t? 3500 \ p?r t? fallxhore merrni vler?simit t? lir?

 

 

?sht? ai n? Arcana m?dha e kart?s "mosp?rdorimit" ?sht?, se gj?rat jan? t? q?ndrueshme tregon. Q?ndrueshme Toka kursimit, por kjo do t? thot? se situata ?sht? b?r? n? m?nyr? t? vendosur t? menaxhimit, Toka ?sht? n? gjendje p?r t? ruajtur nj? miq?si gjendje t? mir? n? dashuri, miq?sia ?sht? par? shenja t? ndryshimit n? dashuri, i cili p?rfshin gjithashtu nj? kuptim t? lumtur, t? tilla si, Kjo ?sht? nj? tipar i k?saj karte.

 

n? nj? fluks t? madh t? tyre mund t? b?j? asgj? p?r t? detyruar fatin, aktualisht Kjo nuk kishte ndodhur ndryshim kaq i madh, ?sht? se nuk ka asnj? shenj? q? ndodhin n? t? ardhmen e af?rt t? af?rt, ndoshta kuptimi i p?rkor? ?sht? p?rfaq?suar . N? qoft? se ajo

 

"maturi" t? ndjenjave t? tjer? t? partis?

 

 

maturi nga nj? pozicion pozitiv ?sht? supozuar t? thot? doli me nj? pozicion pozitiv, p?rve? k?saj, aktuale vendndodhjen e tyre q? do t? thot? se situata e tanishme ?sht? e q?ndrueshme ose t? b?het at? q? t? ket? situat?n ?sht? nj? rezultat i mir?, kjo do t? thot? se situata bekuar me idet? dhe mendimet q? ?sht? stabilizuar. N?

 

dashuri, sepse ai ka nj? ju nj? ndjenj? shum? t? mir?, ju mund t? d?gjoni nj? shans p?r t? zhvilluar n? dashuri, nd?rsa compressing distanc?n midis tij pak nga pak. Kjo kart? mund t? pritet se marr?dh?nia me t? ?sht? q? t? p?rparoj?. P?r shkak se ai ndihet shum? komod q? t? jet? me ju, kjo ?sht? nj? ide e mir? p?r t? p?rq?ndrohet n? p?r t? ruajtur stabilitetin e saj. Rastesishme Duke veshur qasjen, ajo gjithashtu mund t? mut ?sht? rr?fimi prej tij. N?se ju

 

"maturi" n? pozit?n e kund?rt t? ndjenjave t? pal?s tjet?r

 

 

maturi pozicionin e kund?rt ?sht? supozuar t? thot? doli, ose duke shkuar n? merak e tyre p?r situat?n n? t? ardhmen e af?rt, gjendjen dhe mendimet kjo tregon se ka nj? mund?si q? do t? jet? e re. Deri n? nj? situat? e q?ndrueshme ndodh di?ka e madhe, t? tilla si loj?-ndryshimin, ajo mund t? jet? situata b?het e paq?ndrueshme Ajo nuk, p?r t? mos mbaj? nj? ndjenj? t? but?, ajo mund t? b?het pesimist apo do t? b?het emocionale. Kjo ?sht?

 

dashuri, n? fytyr? vet?m q? t? luftojn? dhe v?shtir?sit?, mund t? jet? ndjenjat e tij b?het e di. Ju do t? ndjeni ankth dhe padurim, n? m?nyr? t? leht? t? jet? e papun?, pa shqyrtim kureshtar ndjenjat e tij, m? t? mir? n? nj? distanc? do t? ishte mir?. Toka b?het sapo ajo mund t? pal?s tjet?r p?r t'u shqet?suar rreth, Toka do t? d?gjoj? v?rejtjet e tilla si t? shqet?sojn? paqen e mendjes tuaj, ju mund t? ket? ndonj? num?r t? situatave. N?se pozita e kund?rt

 

vet?kontroll doli, me qet?si p?r t? kuptuar rrjedh?n e fatit, ?sht? e r?nd?sishme t? veproj? n? t? organizuar n? e tyre. M? mir? ?sht? se sa m? shum? q? t? jet? e mundur fshi, t? tilla si lakmia dhe d?shirat e k?saj bote jan?, p?r t? b?r? m? t? leht? p?r t? kuptuar qet?si rrjedhjen, dhe t? l?n? trupin n? rrjedh?n e fatit ju do t? merren p?r nj? plus p?r sjelljen e tyre.