Kuptimi i pozit?s pozitiv dhe pozit?n e kund?rt t? tarot "Vdekja", partnerin e ndjenjave?

Dhe n? nj? m?nyr?

 

 

tarot n? 3500 jen mbi profesional kuptimin
fallxhore t? "Grim Reaper" pozicion t? kund?rt t? marr? vler?sim t? lir? del Grim Reaper, njer?zit q? ndjejn? frik? nuk ?sht? e pazakont?. Megjithat?, le t? jen? t? sigurt se Reaper Grim nuk ?sht? n? asnj? m?nyr? p?rfaq?sojn? vdekjen.
"Reaper Grim" n?
tarot, Toka vij? n? nj? fund t? gj?rave, kjo do t? thot? se n? fund. N? rrjedh?n e fatit q? nuk mund t? jet? p?r t? b?r? me veten, n? qoft? se ka edhe fakti se gjendja e tij gratifying p?rgjat? q?llim, ?sht? ajo q? gjithashtu duan t'i japin fund shpejt situat?n si e ankthit dhe dhimbje.

 

Vdekja e kartave, t? tilla p?r t? gjitha rrethanat, ne kemi ndjenj?n se do t? vij? n? nj? fund n? t? rrjedhin n? nj? drejtim t? ri. T? m?dha n? rrjedh?n e, vullnetin dhe fuqin? e tyre, por n? p?rpjekje q? n? qoft? se ajo ?sht? shpesh jo edhe se, fakti q? kjo prirje ndryshon, gjithashtu do t? thot? se pika e kthes?s ka ardhur.

 

rrjedha e fatit t? madhe, sepse ju nuk mund t? ndaloj? ask?nd, n? vend se luft?n kund?r fatit, p?r t? pranuar fatin dhe t? l?n? trupin t? rrjedhin, ose u p?rpoq p?r t? rifokusuar n? k?t?, shikoni p?r t? gjith? t? kthyer n? dispozicion ajo mund t? jet? mir? q? t? ket?.

 

n? rast se ndjenjat pala tjet?r

 

 

card Vdekja e nj? pozicion pozitiv prezumohet se kuptimi i "vdekjes" ?sht? q?ndrimi pozitiv, vizita ?sht? nj? shenj? se vizita ?sht? nj? ndryshim n? status quo, i cili ndjeu dhimbje ose e dhimbshme kjo do t? thot? se. N?se

 

dashuri, t? tilla si kur ajo ?sht? n? dashurin? e tij, ju mund t? kapur edhe nj? profeci q? ai pushim deri me t? vet?m ndoshta, keni qen? personi q? e ka shijuar ankth mendor n? nj? ??shtje t? till? t? burrit t? saj, ajo gjithashtu do t? mund t? shihet n? kuptimin se fundi po vjen me dhimbje.

 

N?se kjo kart? doli, deri m? tani ndjenjat e tij q? e kan? pllakosur ju, ajo m? n? fund tregon se t? kthehen n? origjinal tuaj. fati V?n? n? aleat, n? k?tu p?r t? jetuar me mir?njohje rreth t? ndritshme dhe t? rifituar ndjenjat e tij t? shpejt?.

 

n? rast se ndjenjat pala tjet?r

 

 

card Vdekja e pozicionit t? kund?rt prezumohet se kuptimi i "vdekjes", ?sht? pozicioni i kund?rt, do t? thot? se duken n? di?ka t? re larg nj? hap nga e tanishme ju keni. N?se

 

dashuris?, ndjenjat e tij nuk mund t? p?rshtatshme edhe p?r ju p?r fat t? keq. Dhe erdhi n? nj? fund n? dashuri dhimbshme nj?anshme, ju mund t? m? mir? t? jet? e mir? me syt? e saj n? nj? tjet?r e gjinis? s? kund?rt, n? nj? rast ku ka q? ata t? ndjejn? dhimbje n? marr?dh?nie me t?, rishikimin marr?dh?nia veten me t? m? t? mir? p?r t? rifokusuar jeta e re ?sht?, ajo mund t? b?het nj? plus p?r mua.

 

angazhuar gjithashtu p?r mbajtjen e status quo-s? n? m?nyr? q? t? ndryshoj? pozicioni i kart?s ?sht? jasht?, ajo nuk ?sht? nj? zgjedhje e men?ur n? nj? rrjedh? t? madhe t? fatit. Shqyrtoj? t? gjitha prapa n? pik?n e fillimit, ne kemi nevoj? p?r t? shmangen.
Ne kemi nevoj?.
Ne kemi nevoj?.