Kuptimi i pozit?s pozitiv dhe pozit?n e kund?rt e "djallit" tarot, partnerin e ndjenjave?

"Djalli" i 3500 \ p?r profesionale kuptimit
fallxhore t? "djallit" Pozicioni reverse marr? metod? e lir? vler?sim

 

 

kart? tarot, zemra juaj ?sht? i mbuluar nga emocionet, t? tilla si d?shira dhe xhelozis? q? njeriu ka ajo p?rfaq?son gjendjen atje. Njer?zit Ju mund pa dashje ndonj?her? t? b?het nj? mas? e lakmis?, q? nuk mund t? gjykoj? me qet?si situat?n, ai mund t? vendos? se rezultati ?sht? i dominuar mendjen p?r t? lakmis? dhe xhelozis?.
karta e
"djallit" ?sht? shfaqja q? ka qen? vendosur n? nj? situat? t? till?. Asnj?her?, jo n? nj? cop? me nj? kuptim t? mir?, por ju nuk mund t? presim rezultate shum? t? mira edhe n? pozicionin e kund?rt n? pozicionin e duhur, n? var?si se si marr?veshja mund t? jet? n? gjendje t? kthehet rreth rezultateve. Kjo

 

kund?rshtarin e ndjenja q?ndrimin pozitiv t? "djallit" ?sht? menduar t? thot?

 

 

"djall" ?sht? n?se ju jeni n? nj? pozicion normal, mendja nuk ?sht? e qet?, jan? dominuar nga lakmia q? do t? thot? ajo p?rfaq?son. Ka shum? gj?ra p?r t? lakmis?, kurr? bukur nuk d?shiron dhe xhelozia, ankthi, zilia, krenaria, rr?muj? n? ndjenja t? tilla si Jashin e mendjes, edhe n? qoft? se ajo ?sht? vet?m ndjenja Sakibashi 'b?het boshe mund?si do t? jet? i lart?.

 

N? dashuri, ju p?rjetojn? kalimi i nj? kund?rshtar t? jen? t? brengosur n? lidhje me, do t? jet? e shtyr? kund?r ndjenjat e mia vet?m p?r kund?rshtarin, barra ose u plasaritur n? marr?dh?niet e tyre, gjithashtu ?sht? e till? ndjenjat e tyre p?r partnerin ekziston edhe nj? mund?si q? t? b?het. Q? ka nj? mund?si t? lart? q? fjal?t dhe veprat e tyre do t? larg gjithnj? e m? shum? p?r ndjenjat e tij, dhe kjo ?sht? m? mir? p?r t? l?n? t? rr?fej p?r dashurin? e tij nj?anshme. N?se ju

 

"djalli" doli me nj? pozicion pozitiv, me qet?si t? pranojn? se situata nuk ?sht? shum? e mir?, ?sht? e r?nd?sishme t? jet? i vet?dijsh?m p?r sa objektivisht mendojn? p?r gj?rat. Sepse ndjenjat e tij nuk jan? n? k?rkim drejt jush, ai ?sht? i men?ur p?r t? pritur nj? fat do t? ndryshoj? duke ruajtur sa m? shum? q? t? jet? e mundur nj? distanc? t? caktuar.

 

i "djallit" N?se ndjenjat e pal?s tjet?r

 

 

pozicioni i kund?rt ?sht? supozuar t? thot? "djall" doli n? pozicionin e kund?rt, n? vetvete, e cila ?sht? e vendosur n? Nuk keni gjendje t? mir?, e b?r? n? nj? situat? n? t? cil?n anaerobe duke rezultuar n? duke kjo do t? thot? se. N? k?t? rast, n? qoft? se ?sht? e mundur p?r t? hedhur larg d?shirat dhe lakmit? e bot?s, por ju mund t? kthehet rreth ose mund t? p?rmir?soj? situat?n, dhe mbetet n? nj? gjendje t? nxitur nga lakmia, situata nuk do t? jet? kurr? nj? rezultat i mir?.

 

n? dashuri, sepse ndjenjat e tij nuk jan? t? p?rshtatshme p?r ju, mund t? jet? e nevojshme q? t? p?rpiqen p?r t? hedhur larg nj? ndjenja t? tilla romantike her?. Im i vet?m n? nga t? qenit t? shtypur kund?r ndjenjave kund?rshtari do t? ndjehen t? pal?s tjet?r barr?n, ai do t? b?het kryhet gjithnj? e m? shum? larg nga ju.
Ajo nuk punon edhe n? qoft? se ajo ?sht? n? k?t? periudh?, kjo ?sht? p?r shkak se ata q? jan? t? p?rcaktuara nga rrjedha e fatit t? madhe q? nuk mund t? z?vend?sohet me veten, duke l?n? t? shkojn? t? lakmis? dhe emocionet p?r t? l?n? trupin t? rrjedhin, situata ?sht? p?rmir?suar ju mund t? prisni p?r t?.
Ju mund t? presin p?r t?.
Ju mund t? presin p?r t?.