Kuptimi i pozit?s pozitiv dhe pozit?n e kund?rt t? tarot "Papa", partnerin e ndjenjave?

Papa ju jeni n? qend?r ?sht? "Papa" i rrug?s

 

 

Pope merrni vler?soi 3500 yen lir? n? profesionale q? do t? thot?
fallxhore n? kart?n e kund?rt pozicion, dy njer?zit e klerit n? frontin e Pap?s, dhe pas Pap?s dy nj? nga shtyllat jan? interpretuar si p?rfaq?sojn? numrin "5". Papa nga fakti se edhe qeverisin bot?n shpirt?rore, ndryshe nga perandori, ose p?r t? p?rcaktuar gj?rat n? nj? pik? fetar t? par?, ju ose ka b?r? nj? gjykim.
nga fakti se
gruaja nuk ka Pap?n dhe ndryshe nga librat (Tora), dhe profesor i etik?s dhe moralit t? popullit p?r shenjt?rin? e tij, pavar?sisht nga libri, ajo q? t?rhoqi besimin dhe respektin nga rrethinat e funksion Papa un? do t? thoja.

 

Papa i kart?s ?sht? n? vetvete m?shir?, respekt, mir?si, dhembshuri, vet?-besimit, t? tilla si respektimit t? disiplin?s dhe t? ngjashme, p?r t? d?gjuar edhe z?rin e njer?zve p?rreth, kjo do t? thot? se ajo ?sht? nj? prani q? ?sht? nderuar nga populli. karta e nj? pozicion pozitiv

 

Pap?s ndjenjat kund?rshtar

 

 

Pap?s ?sht? supozuar, q? do t? thot? p?r t? par? gj?rat n? nj? fush? t? gjer? t? shikoni dhe t? qet? n? qoft? se ju merrni nj? q?ndrim pozitiv pozicion, ?sht? nj? pik? p?r t? rr?mbyer nj? rrjedhje t? mir? ju keni. N? rastin e dy mendoj se njer?zit duhet t? ken? nj? t? mir? marr?dh?nia juaj ?sht?. Shum?, paraqet gjendjen n? t? cil?n dy njer?z q?ndrueshme t? marr?dh?nieve filloi marr?dh?nia juaj po ec?n t? jet? nj? mbles?ri.
gjithashtu
duke qen? bekim nga rrethinat, n? shum? rast t? k?tij Pap?s t? kart?s, pala tjet?r ?sht? menduar p?r t? ushqej marr?dh?nie me ju, ne duam t? thellojm? edhe dashuri nga tani e tutje. Pra, t? ?mojn? kund?rshtarin, ?far? mund t? vazhdojn? t? besojn? n? marr?dh?niet ?sht? veprimi q? do t? merren nga t? dy mendojn? se nj? person.

 

rastin e popullit t? dashuris? nj?anshme, mund t? jet? pala tjet?r ?sht? shum? i besuar p?r ju, t? ndjehen komoditetin q? ju jeni n? disa raste, t? tilla si nj? v?lla dhe mot?r marr?dh?nie. N? mir?besim, nd?rsa p?rgjigjet p?r zhvillimin e nj? marr?dh?nie dashurie, ajo do t? sjell? rezultatet q? mund t? jet? nj? p?rshtypje t? mir? dhe t? p?rcjell? ndjenjat n? tjetrin n? q?ndrimin neat.

 

kund?rt e Pap?s Bound dhe mosbesimi n? rastin e pozit?s kund?rt e ndjenjave kund?rshtari

 

 

Pap?s Pozicioni i t? cilit ?sht? menduar t? thot?, ju duhet t? jen? t? kujdessh?m, sepse ai p?rfaq?son t? tilla si vet?-vet?k?naqur. N? rastin e t? dy Un? mendoj se njer?zit mund t? ket? mosbesim kund?r jush. Koh?t e fundit nuk e mbushur fjal? t? tilla si d?mtoj? sjelljen egoist dhe partner? First p?rs?ri q?ndrimi i tyre, ju lutem provoni p?r t? korrespondojn? me mir?besim n? lidhje me pal?n tjet?r. Duke marr? distanca n? mes partnerit

 

, ajo ?sht? gjithashtu e r?nd?sishme p?r t? zbutur ndjenjat. Njer?zit e dashuris? nj?anshme, partneri nuk mund t? ket? ndjenja romantike ndaj jush. Provoni n? kontakt p?r disa koh? tani t? situat?s, p?r aq koh? sa n? qoft? se mungesa e p?rparimit n? marr?dh?niet, ?sht? m? mir? q? t? p?rpiqen sinqerisht duke k?rkuar p?r kund?rshtarin e ardhsh?m, ju mund t? jet? freskuese edhe ndjenjat e tyre.