Hartina sahiji posisi positif sarta posisi sabalikna tina Tarot "bulan", mitra tina parasaan?

Kartu of 3500 yen mun hartina
prof?sional pakaya-Tunai Mandiri sahiji "bulan" posisi sabalikna jeung pangajen b?bas meunang jalan

 

 

"bulan" geus, atawa kaayaan psikologis teu wavered di henteu stabil, henteu biasa parasaan positif eta hartina eta mangrupakeun Huni gampang jadi pesimis jeung situasi. Atanapi henteu ngarasa nyaman kalawan teu lengket situasi hideung-na-bodas jelas, ?ta bisa jadi nu katilu sejenna tina kahariwang dasarna na worries bari wavers antara harepan jeung sieun dina peta, kaayaan psikologis stabil teu tenang bakal nyebarkeun jeung pinuh dina pikiran .

 

kartu tina "Bulan" mangrupa hiji nu condong lumangsung dina timing di mana dimimitian pikeun mindahkeun dina arah nasib gor?ng tina aliran dina mangsa nu bakal datang. Ku kituna teu bisa swallowed up dina aliran, ngaleupaskeun unsur stabil nu aya dina pikiran anjeun sorangan, hal anu penting pikeun marios arah. Lamun

 

lawan tina parasaan y?n "bulan" tina posisi positif dianggap boga harti

 

 

"bulan" sumping kaluar sareng posisi positif, hat? nembongkeun kaayaan teu tenang. Sieun jeung kahariwang, salempang, atawa wailing tina emosi geus didominasi akal, atawa mangrupa uneasiness disagreeable, Anjeun og? bisa ngarasakeun foreboding.

 

ku palabuhan ngalawan anjeunna parasaan n?gatip, anjeunna atanapi dipencet ngalawan parasaan anjeun, tapi anjeun bisa atawa Kangu 'lawan, aksi sapertos baris jadi Tsukihanashi tebih anjeunna. Kusabab kaayaan labil mental, tanpa stimulasi saloba mungkin perasaan-Na, had? pikeun nyimpen kajauhan, anjeun tiasa ngajaga dua jalma tina hubungan ayeuna.

 

dina kasus cinta unrequited, anjeunna t?h positif henteu og? mibanda parasaan n?gatip ngalawan anjeun. Sabab teu bisa cocog perasaan ti pihak s?j?n di dieu sanajan syahadat dina kaayaan teu stabil, akina leuwih hade refrain tina syahadat teh. Kahiji, ti tenang nyandak hiji napas jero, nyabut pikiran jahat sarta elemen stabil pesimis dina pikiran, hayu urang dilayanan pikeun ngajaga hubungan jeung ayeuna-Na. Pikeun jalma

 

ngabalikeun posisi tina "bulan" hartosna Mun parasaan pihak s?j?n urang

 

 

disimpulkeun "bulan" sumping kaluar dina posisi sabalikna, sanajan dina kaayaan kiwari ?ta situasi teu stabilna sahingga salajengna kacau, eta hartina tungtungna ieu approaching.

 

nungkulan kaayaan h?s?, teras anjeun ngantosan hareup positif jeung caang, kasebut nya?ta dimungkinkeun nu kasebut nya?ta dimungkinkeun pikeun sukses dina leungeun. Meureun aya kasempetan anu rarasaan ?ta instability janten tenang dugi lajeng. Atawa kuring kapanggih parasaan na lamun cinta unrequited, kayaning kecap jeung amal na ieu kuring ngadorong deui abdi, nya meureun eta anu napel prune parasaan kuring sorangan.

 

kartu ieu, tapi parasaan na anu merta henteu hartosna y?n ?ta cocog pikeun anjeun, pikeun kami kecap jeung amal nya nyieun kasempetan pikeun mupus parasaan anjeun.