Hartina sahiji posisi positif sarta posisi sabalikna tina Tarot "kaisar", parasaan lawan urang?

"Kaisar" posisi sabalikna tina hartina
prof?sional ti 3500 yen pangajen b?bas meunang jalan

 

 

tahta di gagah diuk kaisar jeung martabat jeung pakaya-Tunai Mandiri. Kaisar sangsara makuta, leungeun boga scepter a. Sarta lapisan nu ngagambarkeun realitas dina scepter, nu cross nu ngawakilan dunya spiritual nyaeta hiasan, saprak ?ta kadaptar dina jangkungna mata Scepter, nepi ka kasampak di hal dina kaisar nyaeta jurus salawasna maju-pilari, eta geus diinterpretasi sakumaha kartu a ngalambangkeun pamingpin na fatherhood anu narik dunya kalawan kakuatan kuat. Kaisar kartu kasebut maskulin, dominan, stabilitas, minuhan, gaya Peta, wewenang, ngagambarkeun nu tuah asalna Hirake ku kabiasaan agr?sif.

 

kaisar ti kartu nu ngagambarkeun parasaan

 

 

kapamimpinan kuat jeung kapamimpinan sahiji jalma nu posisi positif anu disangka y?n harti kaisar lamun meunang posisi positif, ditempatkeun dina cinta aktip meta nu dua jalma hubungan deepens di, atawa anjeun bisa pikir mun minuhan.

 

kasus duanana Jigana urang lawan hayang mingpin hiji cinta agr?sif. Lawan sok mikir asih anjeun iman alus dina positif, sabab sakuduna og? nempatkeun dina widang view mun nikah wae, anjeun bisa jadi hoyong balik bobogohan mun percanten ka pihak lianna. Dina kasus jalma tina

 

cinta unrequited anjeun kudu boga atuh mun ngabales dina iman alus ngalawan anjeun. Di sisi s?j?n, ?ta t?h kamungkinan luhur nu teu katingal dina objek cinta. Jeung mimitian pakait jeung status quo, hayu urang nar?kahan pikeun dipercaya tina pihak s?j?n.

 

kaisar ti kartu dimana hartina nya?ta "aggressiveness". Urang baris muka jalan laun ku mana maju ka yakin ka pihak sejen teu sieun nanaon. Kusabab lawan t?h lalaki tina kapamimpinan ieu poised Pikeun gagah, anjeun bisa yakin buka dating.
Lamun
lawan tina parasaan

 

 

kaisar ngabalikeun posisi kaisar anu sakuduna dituju mean sumping kaluar dina posisi sabalikna, anu katilu sejenna teu ngarojong di iman alus nu aya kaitannana ka krisis Anjeun Aya milik asuransi. Ulah nganggap kawin di bandung sareng anjeun, abdi teu hoyong nyandak tanggungjawab, ?ta kamungkinan nu bobogohan ku inersia. Pikeun

 

moal Kira pindang dangong sabab anjeun condong jadi emosi, Kahiji sakabeh perlu tenang emosi unggal s?j?n tetep kajauhan.

 

Anjeun meureun hoyong ngab?r?skeun pamitan ka Lamun kitu eta henteu ngarobah dangong n?gatip tina pihak s?j?n. Dina kasus jalma sunda unrequited kami tulus ngabales ka anjeun, tapi anjeun aya kamungkinan jadi ditempo ti luhur hal Anjeun.

 

sabab bakal beuki hese ?ta geus jadi hubungan anu jadi bawahan sarta atasan pikeun ngembangkeun kana hubungan romantis, Kahiji baris datangna janten diperlukeun pikeun niiskeun pikeun manggihan sikep pihak s?j?n urang. Disarankeun nu coba mun kaanggo dina hiji waktu.