Hartina sahiji posisi positif sarta posisi sabalikna tina Tarot "lalaki nongkrong", mitra tina parasaan?

Kartu dina "lalaki nongkrong" hartina
prof?sional ti 3500 yen ka pakaya-Tunai Mandiri jeung pangajen b?bas meunang jalan

 

 

"The gantung Man" dina posisi sabalikna, sumanget timer cinta nu bakal ngalakukeun ka pihak lian ti ?ta sorangan , kumawula, nyaeta salembar, anu hartina timer kurban. Atoh, boga nunjukkeun y?n cai lawan aya dina cinta tapi anjeun bisa og? dikaitkeun kalayan timer kurban dina eta, usaha misalna jeung parasaan devoted anu diganjar someday, pamustunganana kabagjaan badag kuring nganjang ka kuring kartu ?ta.

 

posisi positif "Man The gantung" posisi positif ngajadikeun rasa ka maran?hanana kalawan parasaan "saurang lalaki anu geus ditunda"

 

 

sahiji jalma anjeun guessing, usaha ayeuna keur dipigaw?, keur diganjar dina mangsa nu bakal datang eta hartina datangna senang badag. Di bandung, atanapi henteu ngalakonan pikeun anjeunna, hoyong ?ta anjeunna mangpaat anu leres.

 

Naon anu dimaksud ku kartu ieu, tinimbang nu sorangan y?n parasaan anu diganjar nu bakal ngalakukeun pikeun pihak s?j?n, sababaraha Peta anu baris ngalakonan kana pihak sejen, ngandung sok ngarasa senang tur wareg jeung parasaan teu kudu.

 

Lamun kartu ieu sumping kaluar, lantaran anjeunna bisa jadi pilari hiji perobahan, anjeun bisa jadi hoyong ngarojong aya di sacaket mungkin. Anjeunna urang noticed sapertos ayana Anjeun.

 

Contona, anjeunna teu biasa kana rasa nyungsi hiji cinta anyar ngan peupeus nepi jeung Kano aslina, atanapi biasa rarasaan yen tungtungna take off ka cinta nu anyar, atawa ieu tungtungna sigana nangtukeun carita nikah jeung anjeunna geus bobogohan kantos, babaturan silih ?ta ieu mah bisa jadi hiji kasempetan pikeun meunang dipak? pikeun anjeunna jeung lover datangna sabudeureun kartu ieu, sabab mangrupakeun tanda y?n man?hna geus maneh rarasaan alus, ?ta mangrupakeun ide nu sae pikeun pendekatan nempatkeun ka babaturan deukeut nasib.

 

"Man The gantung" tina parasaan s?j?n anu ngabalikeun posisi dianggap boga harti

 

_x000 posisi sabalikna tina D_ "The gantung Man" ieu, jadi tebih usaha Toka jeung kumawula bakal mungkas dina usaha hawa, sarta jadi jauh sarta y?n man?hna geus dipigaw? ekspektasi, geus pindah nasib ka arah lengkep beda eta nunjukkeun y?n. Kusabab

 

parasaan lover na atanapi cinta unrequited aya kamungkinan yen arah nguap teh nya eta anjeunna, anjeunna henteu sugan teu kabetot dina cinta nyaeta ayeuna ngan meureun. Lamun anjeun teu hayang megatkeun hubungan ayeuna, sabab geus aman deui leuwih hade teu teuing banding cinta, ?ta anjeunna bakal janten babaturan jurus alus bari tetep jarak saeutik.

 

mun kudu salawasna lokasi nutup, mangrupakeun ide nu sae pikeun antosan nasib aliran bakal robah.

 

Lamun posisi sabalikna nyaeta kaluar tina "The gantung Man", sakumaha og? usaha atawa kumawula pikeun pihak sejen, hal anu penting pikeun reexamine tenang dina situasi jeung Tujuan sorangan. Pilari deui dina mangsa katukang, di bagian anu tiasa cerminan geus bisa ngagambarkeun, ?ta ngabalukarkeun ngukir kaluar nasib hareup.