Hartina sahiji posisi positif sarta posisi sabalikna tina Tarot "menara", mitra tina parasaan?

Kartu dina "menara" 3500 yen mun hartina
prof?sional pakaya-Tunai Mandiri dina posisi sabalikna geus disebut salaku Tower (munara) dina cara

 

 

Inggris meunang pangajen b?bas "menara" nya?ta t?mbok badag di hareup panon eta nunjukkeun y?n anjeun confronted. Nalika kartu ieu asalna kaluar, lantaran naon alus diperkirakeun hasil dina gagalna keur teu balik og? nyoba, ?ta bakal jadi had? ulah nepi kaputusan signifikan jeung kaputusan aya dina cinta.

 

contona, Toka mun ngaku mun cinta unrequited na, kayaning try alluding mun nikah jeung hayang nyaho perasaan na keur bobogohan, aksi bisa Nyanghareupan kaputusan serius, kayaning ngarobah aliran badag nasib, waktos bakal paling dipikaresep henteu jalan.

 

Sanajan kitu, bisa disebutkeun di suks?s atawa lamun keur menta tempo, lantaran euweuh hartosna nyaeta naha, di momen, hayu urang oge nganggap m?r? up hal anjeun mikir na kuring bisa coba tangtangan tanpa sidang.

 

posisi positif parasaan pihak s?j?n urang

 

 

"menara" anu sakuduna dituju hartosna posisi positif tina "menara" t?h, bakal jadi kaayaan ayeuna nyangkut, dina siklus n?gatip janten dianggurkeun sanajan naon atanapi ngahaja meunang, Tachihadakari hiji t?mbok ageung atanapi halangan di hareup panon, atawa ngarasa frustasi nu teu bisa ngalakukeun nanaon dina sorangan, ngagambarkeun nu bakal jadi kuciwa dina misalna sorangan. ?ta cinta, deeply menyakiti atanapi di kecap jeung amal na, kayaning anjeunna ngabogaan hiji selingkuhan, ?ta kamungkinan kajadian ngalirkeun jeung manehna.

 

nya?ta ayana anjeun penting nya?ta pikeun anjeunna, atawa nu pilari senang sagala beuki, nya ?ta waktu nu Anjeun keur pilari hal b?da. Ceased janten curiga tina parasaan na dina kasus duanana parasaan, urang sunda unrequited ieu eta leuwih hade kaluar mun ngaku.

 

"menara" dina kartu tina parasaan lawan urang

 

 

posisi sabalikna anu dianggap boga harti "menara", eta hartina aya hiji t?mbok badag Looming di hareup panon Sumuhun anjeun, tapi lamun anjeun kaluar dina posisi sabalikna tinimbang hiji posisi positif nya?ta ngahurungkeun status diblokir Happo misalna, eta hartina y?n aliran takdir anyar dimimitian.

 

tungtungna nyaeta kaayaan parna nyeri nepi ka dinya, supaya balik ka arah kiblat alus, anjeun bisa hayang hayu dirina kana aliran.

 

asih, melts geus ngalirkeun na salah paham jeung man?hna, parasaan nya tanda datang deui deui ka ex Anjeun. Atawa jadi hubungan alus, kayaning jarak silih ngadeukeutan undak salajengna, urang bisa ngaharepkeun parobahan dina kaayaan senang.

 

nampa aliran misalna hiji takdir badag, ku lajengkeun sam?m?h tanpa sieun robah, anjeun tiasa buka buka nepi a takdir anyar pikeun didatangan diri. Dina kasus eta, buang jauh stereotypes maksudna sapertos na cita nu tadi dugi lajeng, hayu urang coba mun nampa hareup realitas panon.