Hartina sahiji posisi positif sarta posisi sabalikna tina Tarot "dahar", jeung pasangan tina parasaan?

"Temperance" posisi sabalikna tina harti
cara prof?sional ti 3500 yen ka pakaya-Tunai Mandiri meunang pangajen b?bas

 

 

mangrupakeun hiji di Mayor Arcana tina kartu "teu dahar" t?h, ?ta hal anu stabil nembongkeun. Stabil Toka nyimpen, tapi eta hartina kaayaan dijieun pageuh manajem?n, Toka geus bisa ngajaga kaayaan silaturahim alus di bandung, silaturahim katempona tanda robah bahasa sunda, ?ta og? kaasup harti senang, kayaning, ?ta ciri tina kartu ieu.

 

dina aliran badag sorangan teu becus maksa nasib, ayeuna Ieu henteu geus kajadian robah jadi badag, nya?ta y?n teu aya tanda anu lumangsung di mangsa nu bakal datang saharita, meureun hartina temperance ieu ngalambangkeun . Lamun

 

"teu dahar" tina parasaan pihak s?j?n

 

 

dahar tina hiji posisi positif dianggap boga harti sumping kaluar sareng posisi positif, dina Sajaba ti ?ta, ayeuna lokasi maran?hna nu hartina kaayaan ayeuna stabil ngandung atanapi janten anjeunna boga kaayaan t?h hasil alus, hartina kaayaan dikaruniai gagasan jeung pikiran anu stabilized. Asih

 

, sabab man?hna ngabogaan anjeun rarasaan pohara alus, anjeun bisa ngadangu kasempetan pikeun ngembangkeun kana cinta bari compressing jarak antara manehna saeutik ku saeutik. Kartu dipiharep bisa y?n hubungan sareng anjeunna t?h mun kamajuan. Kusabab man?hna karasaeun pisan cozy janten sareng anjeun, ?ta mangrupakeun ide nu sae pikeun konsentrasi dina ngajaga stabilitas na. Kasual Ku overlaying tilikan, ?ta bisa og? crap nya?ta syahadat ti anjeunna. Lamun

 

"teu dahar" di posisi sabalikna tina parasaan pihak s?j?n urang

 

 

dahar posisi ngabalikeun dianggap boga harti sumping kaluar, atanapi jalan salempang sorangan ngeunaan kaayaan di mangsa nu bakal datang, kaayaan jeung pikiran eta nunjukkeun y?n aya kamungkinan yen bakal mendung. Dugi kaayaan stabil lumangsung hal badag, kayaning game-ngarobah, nya meureun kaayaan janten teu stabil Teu, mun teu ngajaga perasaan hipu, eta bisa jadi pesimis atawa jadi emosi. ?ta

 

cinta, dina raray ngan bajoang jeung kasusah, bisa jadi parasaan na janten teu terang. Anjeun bakal ngarasakeun kahariwang jeung teu sabar, jadi gampang pikeun dianggurkeun, tanpa scrutiny hayang weruh parasaan Na, had? dina kajauhan bakal jadi alus. Toka jadi karek manehna bisa ka pihak sejen janten hariwang ngeunaan, Toka bakal ngadenge qur'an kayaning mun ngaganggu katengtreman pikiran anjeun, anjeun tiasa gaduh angka salah sahiji kaayaan. Lamun posisi sabalikna tina

 

temperance sumping kaluar, kalem ngartos aliran nasib, hal anu penting pikeun meta dina diatur dina sorangan. Had? ?ta saloba mungkin dipiceun, kayaning karanjingan jeung kahayang duniawi anu, sangkan eta gampang kalem ngartos aliran, sarta ninggalkeun awak dina aliran nasib anjeun g? dicokot ka tambah keur kabiasaan sorangan.